Lidostas valdi vadīs Mūrnieks • IR.lv

Lidostas valdi vadīs Mūrnieks

36
Aldis Mūrnieks. Foto: Edijs Pālens, LETA

Lidostas „Rīga” valdes locekļi paliek tie paši

Pirmdien starptautiskās lidostas “Rīga” akcionāru sapulce nolēmusi par lidostas „Rīga” valdes priekšsēdētāju iecelt Aldi Mūrnieku.

Mūrnieks līdz šim bija lidostas valdes priekšsēdētāja vietas izpildītājs, pirms tam divus gadus bijis uzņēmuma valdes loceklis. Viņam ir liela pieredze lidostas darba organizācijā, kā arī profesionālas zināšanas aviācijas jomā, informē Satiksmes ministrijas sabiedrisko attiecību speciālists Rolands Rumba.

Lidostas „Rīga” akcionāru sapulcē nolemts arī samazināt valdes locekļu skaitu no sešiem uz pieciem, jo, pēc Mūrnieka iecelšanas valdes priekšsēdētāja amatā, viņa iepriekšējai valdes locekļa vietai jauns kandidāts netiks meklēts.

Tādējādi darbu lidostas valdē turpinās arī visi līdzšinējie valdes locekļi – Andis Damlics, Kaspars Ozoliņš, Ilona Līce un Antra Duntava.

Oktobra vidū starptautiskās lidostas “Rīga” uzņēmuma akcionāra sapulcē nolēma no amata atbrīvot līdzšinējo lidostas vadītāju Arni Luhsi, bet par viņa pienākumu izpildītāju uz laiku tika izraudzīts lidostas valdes loceklis Mūrnieks.

Komentāri (36)

Signija Aizpuriete 10.12.2012. 13.27

——–
Lidojam……

http://www.youtube.com/watch?v=trh0QKxUhRE

‘Tiesa ierosinājusi lietu ‘airBaltic’ prasībā par 70 miljonu latu piedziņu no Flika’

http://www.delfi.lv/bizness/uznemumi/tiesa-ierosinajusi-lietu-airbaltic-prasiba-par-70-miljonu-latu-piedzinu-no-flika.d?id=42645162

0
0
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu