LU profesors Māris Kļaviņš zina stāstīt, ka kādreiz Latvijā jau Jāņos ēda no jaunajiem graudiem ceptu maizi, bet nākotnē klimata dēļ var iznīkt skujkoku meži
Siltāks kļūst pat ledus

Zīmējums — Ernests Kļaviņš
LU profesors Māris Kļaviņš zina stāstīt, ka kādreiz Latvijā jau Jāņos ēda no jaunajiem graudiem ceptu maizi, bet nākotnē klimata dēļ var iznīkt skujkoku meži
Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu
Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:
Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.