Kādēļ jāpiedalās? • IR.lv

Kādēļ jāpiedalās?

2
Ainārs Pauniņš

 


«Šogad saņēmāmies!»

Ainārs Pauniņš,
RE&RE valdes priekšsēdētājs:
«Par ilgtspējas indeksa noteikšanu interesējāmies, jau tiklīdz Latvijā sāka par to runāt, bet paši piedalāmies šogad pirmo reizi. RE&RE vienmēr ir bijis uzņēmums ar sirdsapziņu – jau no pirmsākumiem, kad tādi jēdzieni kā «korporatīvā sociālā atbildība» pat nebija svešvārdu vārdnīcā. Tā kā aktīvi darbojamies, lai attīstītu arī ilgtspējīgu būvniecību Latvijā, skaidri saprotam izmērāmu kritēriju un vērtējuma nozīmi. Tieši starptautiski atzītie kritēriji bija iemesls, kāpēc pieteicāmies. Mērķis nav skrējiens «pēc medaļas», bet iespēja objektīvi paskatīties uz sevi no malas. Svarīgākais ieguvums būs nonākt pie atziņām, ko mēs darām labi, ko mazāk, kādi virzieni vēl attīstāmi.» 

Neizlaiž ne reizi
Māris Laudiņš,
Daugavpils siltumtīklu valdes loceklis:
«Mēs piedalāmies kopš pirmās reizes, jo par vērtīgu uzskatām indeksa metodi – to, ka uzņēmumam ir pašam jānovērtē sava darbība, bet pēc tam to dara eksperti, un ir iespējams iegūt skatu no malas. Vislielākais ieguvums ir rekomendācijas, ko saņemam, – būtībā tā ir skola par velti. Noderīgākie bijuši padomi tieši komunikācijai ar klientiem, tagad spējam labāk pamatot un izskaidrot savas cenas un to veidošanos, tas uzreiz samazina cilvēku neapmierinātību, pārmetumus un neskaidrības.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu