Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

6

Nedēļas notikumi Latvijā


1.martā sākās trīs mēnešu termiņš, kurā saskaņā ar jauno sākumdeklarēšanās likumu visiem, kas atbilst likumā noteiktajiem kritērijiem, ir jāiesniedz Valsts ieņēmumu dienestā mantiskā stāvokļa «nulles» deklarācija.
Pērn pieņemtais Fizisko personu mantiskā stāvokļa un nedeklarēto ienākumu deklarēšanas likums paredz, ka no 1.marta līdz 1.jūnijam VID iesniedzamajā mantiskā stāvokļa deklarācijā jānorāda ziņas pēc stāvokļa 2011.gada 31.decembrī pulksten 24.

Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs pieņēmis lēmumu par divu Krievijas pilsoņu – Aleksandra Djukova un Vladimira Simindeja – pasludināšanu par Latvijai nevēlamām personām un iekļaušanu to personu sarakstā, kurām ieceļošana Latvijā ir aizliegta. Lēmumu ministrs pieņēmis, balstoties uz kompetento iestāžu atzinumu par šo abu personu apzinātu nevēlamu rīcību, kas kaitē Latvijas valstij un tās pilsoņiem.

Nesen izveidotās biedrības Latvijas attīstībai vadītājs Einars Repše apliecinājis, ka būtu gatavs nākotnē atkal uzņemties valdības vadību. Pagājušajā nedēļā nodibinātajā biedrībā ir uzņēmēji Valērijs Belokoņs, Olafs Berķis, Vienotības biedrs Rīgas domes deputāts Edgars Jaunups, no Jaunā laika izslēgtais Repšes līdzgaitnieks Dans Titavs, miljonāri Donāts Vaitaitis un Uldis Mierkalns, Vienotības priekšvēlēšanu kampaņas veidotājs Ainārs Ščipčinskis, aģentūras LETA valdes priekšsēdētāja vietnieks Agris Strautnieks.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu