Laila Trektere, Draugiem.lv visapmeklētāko fotogaleriju autore • IR.lv

Laila Trektere, Draugiem.lv visapmeklētāko fotogaleriju autore

6
Lailas Trekteres fotoalbums Draugiem.lv nepilna gada laikā skatīts vairāk nekā divus miljonus reižu. Albumā Laila ievietojusi pašas gatavotu ēdienu receptes.
Ieva Alberte

Janvāra sākumā Lailai piezvanīja paziņa un teica, lai apskatās Draugiem.lv sava profila statistiku. Esot ap 12 000 skatījumu! Ārprāts! 

Laila paskatījās. Tiešām. «Visticamāk, tie ir datorgļuki,» viņa nodomāja un prasīja padomu dēlam. Viņš aizgāja pie sava datora, apskatīja mammas profilu. Statistika bija uzkāpusi jau līdz 14 000. Izrādās, todien Draugiem.lv apkopoja pēdējos piecos gados visvairāk skatītās galerijas. Uz Lailas bildēm bija klikšķināts 2 105 398 reizes, kas ir krietni vairāk nekā Aleksandrai Kurusovai, Elīnai Fūrmanei un Lienei Šomasei. Tas tāpēc, ka Lailas galerijā tiešām ir, ko redzēt: vairāk nekā 500 recepšu. «Skatījumu skaits nav mans mērķis. Nesūtu ķēdes vēstules, lai nāk un skatās. Tieši tāpēc šī intervija mani nedaudz mulsina,» saka Laila un cienā ar sāļo kūku un keksiem, kas pildīti ar šokolādi After Eight. Iepriekšējā vakarā ap pieciem pēcpusdienā publicējusi kūkas recepti Draugiem.lv – ap deviņiem vakarā tā bija apskatīta 6000 reižu. «Mani ēdieni nav sarežģīti un dārgi, varbūt tāpēc tos skatās.»

Savu pirmo ābolkūku Laila izcepa 16 gadu vecumā. Aiznesa uz klases vakaru. Neviens neticeja, ka to cepusi viņa. Ar padomu palīdzēja vecmamma, jo Lailas mamma agri nomira. «Apprecējos 20 gados. Pirmais plovs nesanāca. Nez kāpēc rīsi bija kraukšķīgi,» Laila stāsta, ka prasme gatavot radusies pamazām.

Draugiem.lv viņa reģistrējās pirms gadiem pieciem. Ar veco uzvārdu Vaitupe, lai seni paziņas varētu viņu atrast. Nesen uzmeklēja draudzene, kuru nav satikusi 33 gadus. «Es arī viņu meklēju, taču neatradu, jo bija reģistrējusies ar jauno uzvārdu.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu