Koalīcijai nespējot sastrādāties, to varētu paplašināt ar ZZS • IR.lv

Koalīcijai nespējot sastrādāties, to varētu paplašināt ar ZZS

57
ZZS 11.Saeimas deputāts Ingmārs Līdaka pirmajā Saeimas sēdē. Foto: Nora Krevneva, F64
Indra Sprance

Dombrovskis sola turpināt darbu pie esošā koalīcijas modeļa, taču neizslēdz, ka “sarkanās līnijas” var nākties pārskatīt

Premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība) turpinās darbu pie pašreizējā koalīcijas modeļa, veidojot valdību no “Vienotības”, Zatlera reformu partijas (ZRP), Nacionālās apvienības un sešiem no ZRP aizgājušajiem deputātiem, taču, ja šīs koalīcijas darbā parādīsies problēmas, tad partijām nāksies pārskatīt “sarkanās līnijas” un valdību varētu paplašināt ar Zaļo un zemnieku savienību.

Par to žurnālistiem pirmdien pēcpusdienā pēc koalīcijas sanāksmes paziņoja premjers.

Kā norādīja Dombrovskis, patlaban sadarbība ar ZZS netiek apsvērta, šāda iespēja tikšot izvērtēta vien tad, ja jaunveidojamā valdība parādīs, ka tās darbībā ir problēmas.

Premjers arī sacīja, ka pirmdien panākta vienošanās – ZRP pati risina domstarpības ar sešiem deputātiem, kas aizgājuši no šīs partijas, proti – vienojas par amatu sadali no ZRP piedāvātajām sfērām. Ja šādu vienošanos ZRP un no tās aizgājušajiem deputātiem neizdosies panākt, tad premjers patur tiesības pats izdomāt, kādā veidā piesaistīt aizgājušos deputātus valdības darbam, visticamāk, uz kāda no ZRP amatu rēķina.

 

Komentāri (57)

Kinskis 17.10.2011. 14.46

Izskatās, ka ZZS tiks izmantota kā sarkana lupata spītīgajam vērsim (V.Z.), lai izkustinātu viņu no vietas brīžos, kad tas nostājies pozā.

+13
-2
Atbildēt

3

    inesite15 > Kinskis 17.10.2011. 15.45

    – VISAS .

    0
    0
    Atbildēt

    0

    inesite15 > Kinskis 17.10.2011. 15.44

    Oi ! – KLASISKA KLAVIERE KRŪMOS – lupata – kak bi ne tak – šitā trubas “lupata” visas lupatlelles dancināja un dancinās :P

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > Kinskis 17.10.2011. 14.53

    sarkana lupata spītīgajam vērsim (V.Z.),
    ______________________________________________–
    nē.
    kā pātaga ēzelim lauvas ādā(V.Z.).

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

Janka, Janic 17.10.2011. 19.37

ja jau smagajos noziegumos apsuudzeetais 2 gadu laikaa saeimas stipendiaatu uzpirkšanai vareeja izmest 7 000 000 ls , tad tagad jaunaas saeimas darbiibas uzsaakšanas priekšvakaraa , nomest dažus desmitus tuukstošus taa ir utaina vieniiba , lembe ļoti labi izspeeleeja šo šaha partiju , kaartiigi ierieba Zatlera reformistiem , pat nav uz ko dusmoties , Zatlera kungs dusmaas izmeta , ka vairs neko negribot , taa jau vecmeitu gražošanaas paziime , taa lieta bija jaa’ņem stingri , vai nezinaaji , ka nauda valda pasauli , lembem sen vieta ķurķii , bet nekaa seedees atkal blakus premjeram …

+11
0
Atbildēt

1

    janazakovica > Janka, Janic 18.10.2011. 00.38

    dazi desmiti tukstosi…tadu izcenojumu sen vairs nav.nulli klat japieliek un ja vel sesinieks grib sanemt 100 proc.drosi no 100 drosa abu pusu starpnieka tad cipari sakas ar 1 mij.euro.pusi par risku un darbibas garantesanu var sanemt starpnieks.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Anastasia Abdullina 17.10.2011. 16.57

Letiņi dabūs atpakaļ zināmo zagli un visi būs priecīgi. :) Tak nav ko stāvošu ūdeni duļķot un pielāgoties vienmēr būs vieglāk kā mainīties.

+6
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu