Svinības "Pixies" jubilārei klāt neesot • IR.lv

Svinības “Pixies” jubilārei klāt neesot

28

Rīgas klubā “Nabaklab” tiks svinēta amerikāņu rokgrupu “Pixies” un “Breeders” dalībnieces Kimas Dīlas 50 gadu jubileja, atsaucoties uz radio “Naba” raidījuma “Mūzu muzejs” vadītāja Ingus Bērziņa informāciju, ziņo LETA.

Svinību laikā “Nabaklab” DJ zālē no plkst.22 līdz pat rīta gaismai tiks spēlēta tādu izpildītāju mūzika, kuras saistītas ar Dīlas daiļradi, savukārt uz ekrāniem tiks demonstrēti “Pixies” klipi un koncertu video.

Dīlas jubilejas svinības vadīs radio “Naba” raidījuma “Mūzu muzejs” gidi Kristaps Zālītis un Bērziņš.

“Pixies” ir viena no tām zvaigznēm pie rokmūzikas debesīm, par kurām klīst leģendas, ka “ikviens, kas redzēja viņu koncertus, vēlāk nodibināja savu grupu”. Tāpēc “Mūzu muzejs” aicina visus leģendārās grupas un ne mazāk leģendārās basģitāristes daiļrades cienītājus apmeklēt pasākumu un veldzēties īpaši piemeklētā repertuārā, paskaidro Bērziņš.

Izglītojoši muzikālais raidījums “Mūzu muzejs” radio “Naba” ēterā tiek translēts katru otro pirmdienu plkst.19, un tajā tiek detalizēti aplūkoti dažādi iedvesmu avoti jeb mūzas, kas kalpojušas mūziķiem dziesmu, grupu un albumu nosaukumu, dziesmu tekstu radīšanai vai dzīves gājuma izvēlei. “Mūzu muzeju” vada Zālītis un Bērziņš.

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu