Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

6

Nedēļas notikumi Latvijā

 

Starptautiskā Valūtas fonda un Pasaules Bankas sanāksmēs Latvijas delegācija saņēmusi «skaidru atbalstu virzībai uz eirozonu», informē finanšu ministrs Andris Vilks. Aizvadītajā nedēļā Latvijas delegācija uzturējās Vašingtonā, kur piedalījās SVF un PB Pavasara sanāksmēs, kā arī tikās ar augstu starptautisko institūciju amatpersonām, kas atzinīgi novērtējušas Latvijas līdzšinējos centienus ekonomikas un finanšu sistēmas sakārtošanā.

Ventspils mērs Aivars Lembergs ar tiesneša atļauju devies uz Vāciju ārstēties, tāpēc līdz 9.maijam pagarināts termiņš, kurā viņam britu tiesā jāsniedz atbilde par savām īpašumtiesībām uz virkni aktīvu, kuru piederību sev Lembergs līdz šim kategoriski noliedzis. Lielbritānijas tiesa Aivaram Lembergam uzlikusi par pienākumu zvērēt par visiem aktīviem, kas viņam pašam vai kopīpašumā ar kādu citu pieder visā pasaulē un kuru vērtība pārsniedz 10 000 mārciņu. Šāds apliecinājums Ventspils mēram bija jāiesniedz divu nedēļu laikā pēc tam, kad viņš saņēmis ar 13.aprīli datēto tiesas lēmumu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu