LZP sola atbalstu Zatleram vai Sudrabai • IR.lv

LZP sola atbalstu Zatleram vai Sudrabai

18
Raimonds Vējonis, Foto: Raitis Plauks, F64
Indra Sprance

Vējonis: partijai ir cilvēki, kas Rīgas pilī varētu “ienest zaļumu”

Latvijas Zaļā partija (LZP) par nopietnākajiem kandidātiem Valsts prezidenta amatam uzskata pašreizējo Valsts prezidentu Valdi Zatleru un valsts kontrolieri Ingunu Sudrabu, šodien Kara muzejā notiekošajā Zaļās partijas 22.kongresā uzsvēra partijas līdzpriekšsēdētājs Raimonds Vējonis.

Kā norādīja Vējonis, Zaļā partija nevarētu balsot par tādiem kandidātiem kā kultūras ministre Sarmīte Ēlerte (PS, “Vienotība”) vai ārlietu mistrs Ģirts Valdis Kristovskis (PS, “Vienotība”), vēsta LETA.

Vējonis norādīja, ka Zaļajā partijā ir cilvēki, kuriem partija varētu uzticēties un kuri varētu Rīgas pilī “ienest zaļumu”. Tomēr Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs atzina, ka patlaban izveidojusies situācija, kad pat ļoti godājami cilvēki atsakās no kandidēšanas prezidēta vēlēšanās, jo “nevēlas tikt nonivelēti medijos”.

Vējonis uzsvēra, ka patlaban Saeimas partijām ir nopietns uzdevums – garantēt balsu vairākumu iespējamam prezidenta kandidātam un vienlaikus jānoskaidro kandidāts, kurš Saeimas vairākuma atbalstu varētu saņemt.

LZP kongresā sestdien plānots pārvēlēt partijas vadību.

 

Komentāri (18)

dro 19.03.2011. 14.44

Putina dzeguze lūko iedēt olu Rīgas pilī:))

+12
0
Atbildēt

0

buchamona 19.03.2011. 14.00

LZP kara muzejā rīko savu kongresu?:):) Tas zaļums viņiem tāds sarkans. Interesanti ar ko plānotā Kaļiņingradas AES ir “zaļāka” par Ignalinas un, kā viņiem ienācis prātā, ka tuvākais ceļš latviešiem uz ES ar vilcienu iet caur Maskavu? :)

+10
0
Atbildēt

0

austrisv 19.03.2011. 14.55

Pareizi, Ino un tad dabūsim Sudrabu par prezidenti, bet Stepašinu par viceprezidentu, jo kundzei tad pavadonis vajadzīgs! Gan jau saskaņojis Vējonis to visu Maskavā!

+10
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu