Dinamo piekrīt palikt arī Ņiživijs un Rēdlihs • IR.lv

Dinamo piekrīt palikt arī Ņiživijs un Rēdlihs

25
Romāns Kokšarovs, F64

Neskaidrība palikusi tikai par diviem Latvijas hokejistiem – vārtsargu Edgaru Masaļski un uzbrucēju Mārtiņu Karsumu

Hokejisti Miķelis Rēdlihs un Aleksandrs Ņiživijs arī nākamajā sezonā spēlēs "Dinamo Rīga" kluba sastāvā, jo ar viņiem panāktas mutiskas vienošanās, Ir.lv apstiprināja kluba ģenerāldirektors Zigmārs Priede.

Līdz ar to neskaidrība palikusi tikai par diviem Latvijas hokejistiem – vārtsargu Edgaru Masaļski un uzbrucēju Mārtiņu Karsumu. Pirmais, pēc neoficiālas informācijas, vēlas trīskāršu algas palielinājumu, savukārt otrais ir vecuma kategorijā līdz 28 gadiem, kas nozīmē, ka, nepieņemot Rīgas piedāvājumu, viņš citā KHL klubā spēlēt nevarēs.

Priede atteicās apstiprināt ziņas par Masaļska prasībām, norādot, ka ir tikai loģiski – pēc iepriekšējās veiksmīgās sezonas Rīgas spēlētājus vēlas redzēt arī citi klubi. Tā esot spēlētāja paša izvēle – viņam izteikts vēl viens piedāvājums un divu nedēļu laikā klubs sagaidot atbildi. Tas pats attiecas uz līgumu ar Karsumu, teica Priede.

"Dinamo" skaidrību par visiem Latvijas spēlētājiem vēlas ieviest līdz Jāņiem, jo jūlijā jāsāk treniņi jaunajai sezonai. Par leģionāriem sarunas varētu notikt arī ilgāk.

Komentāri (25)

Arija Saleda 31.05.2010. 15.34

26/05 Bija info, citos portālos ka Rīgas Dinamo lauž līgumu ar Nauri Enkuzenu, tāpat arī esot līgumi ar vēl citiem spēlētājiem, kas ir svarīgi komandai Meija, Ankipāns, Sotnieks. jocīga šī ziņa no Ir puses

+3
0
Atbildēt

4

    Arija Saleda > Arija Saleda 31.05.2010. 16.26

    Ir OK, jo arī sportacentrs ir nopublicējis šādu ziņu, laikam jau tā ir kaut kāda Rīgas Dinamo preses relīze un tāda aizgājusi tālāk. Vienkārši pārsteidza info par vārtsargu a pārējais emocijas.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Anda Burve-Rozīte > Arija Saleda 31.05.2010. 16.15

    Kas attiecas uz pārējiem, jaunākajā LETA ziņā rakstīts šādi:

    Zināms, ka līdz šim no pagājušās sezonas līgumi ar Rīgas “Dinamo” komandu ir septiņiem spēlētājiem – Oskaram Cibuļskim, Jēkabam Rēdliham, Jānim Spruktam, Robertam Bukartam, Andrim Džeriņam, Ronaldam Cinkam un Raimondam Vilkoitam. Tāpat vienība tikpat kā vienojusies par līguma noslēgšanu ar Latvijas izlases aizsargu Arvīdu Reķi, kā arī nesen vienojās par līguma pagarināšanu ar Sandi Ozoliņu un Lauri Dārziņu.

    Paredzams, ka “Dinamo” komandā nākamajā sezonā spēlēs arī aizsargs Jānis Andersons.

    Nākamajā sezonā komandā nespēlēs aizsargs Kristaps Sotnieks un vārtsargs Nauris Enkuzēns, kuri izmēģinās spēkus Ziemeļamerikā.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Anda Burve-Rozīte > Arija Saleda 31.05.2010. 16.07

    Gudrīti, mea culpa. Neesmu hokeja sastāva speciālists un sameklēju background par to, kuriem ir līgumi, LETĀ, atsevišķi nepārbaudot, vai tā ir. Tā kā šodien uzskrēju ziņai par Ņiživiju un Rēdlihu, gribēju uzrakstīt to, un, re, kā ieberzos.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Kaspars [FB] > Arija Saleda 31.05.2010. 23.23

    Prieks, ka Niziviju un Redlihu nakamsezon redzesim Rigas

    Mani, piemeram, par hokeju nodarbina divas lietas – ka nokomplektesies RD nakamsezon un ka Bartulim ies, ja ies, Stenlija kausa finalaa.

    Parejais jau ir detalas.

    p.s. Pareizi Masalskis dara, ja ta ir taisniba par algu – ar savu speli vins to ir pelnijis un par savu kludu jau samaksajis. Protams, gribetu redzet Masalski RD ari nakamsezon.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Ģirts Lapiņš 31.05.2010. 15.38

Karsums, nepieņemot Dinamo piedāvājumu, nevarēs spēlēt citā KHL klubā, nevis citā klubā vispār. Lūdzu, palabojiet!

+2
0
Atbildēt

0

lailabidzane 31.05.2010. 16.44

.
P.S.
Par to 8. vietu līgā. Arī tas nav gluži korekti.
Ir regulārais čempionāts tajā pašā KHL, un ir Gagarina kausa izcīņa.
Regulārajā čempionātā mēs nebijām astotie, bet kausa izcīņā visas citas vietas, izņemot 1. ir visai nosacītas.

+2
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu