Dombrovski nebiedē darbs ar "Visu Latvijai" • IR.lv

Dombrovski nebiedē darbs ar "Visu Latvijai"

278
Raitis Plauks, F64

Ekspertes vērtējumā nāksies Eiropai pamatot koalīcijas papildināšanu ar radikālu spēku

„Vienotības” premjera amata kandidāts Valdis Dombrovskis cer, ka „tēvzemieši” palīdzēs parlamentārajā darbā nepieredzējušajiem „Visu Latvijai” kolēģiem, lai nodrošinātu konstruktīvu darbu. Tā Dombrovskis šorīt sacīja Latvijas Radio. Jau ziņots, ka no Nacionālās apvienības „Visu Latvijai”-„Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK saraksta Saeimā ir iekļuvuši astoņi cilvēki – seši no VL un divi no TB/LNNK.

„Tas ir jautājums tādā ziņā, ka tie ir jauni kolēģi, kuriem nav parlamentārās darba pieredzes, un mums nav pieredzes darbā ar viņiem. Te mēs lielā mērā ceram uz "tēvzemiešu" lomu,” radio sacīja Dombrovskis.

Viņš uzskata, ka tikai no VL būs atkarīgs, kā viņus uztvers Eiropā. Līdz šim viņu darbība kopā TB/NNK problēmas neesot radījusi.

„Tas ir pašu "Visu Latvijai!" rokās, kā precīzi viņi sevi nopozicionē. Ja viņi nopozicionēs sevi tāpat kā viņi sevi ir pozicionējuši apvienībā kopā ar TB/LNNK, kas ir nopietni strādājusi, lai viņu pozīciju saprastu Eiropā, tad, es domāju, nekādu problēmu nebūs,” Dombrovskis atbildēja uz jautājumu, kā Eiropas valstīs uztvers radikālo spēku pārstāvjus koalīcijā.

Politikas pētniece Iveta Kažoka „Latvijas Avīzē” gan komentē, ka "VL"/"TB"/LNNK iekļaušana valdībā var nopietni apdraudēt "Vienotības" reputāciju Eiropas partneru acīs. Viņasprāt, valdības veidotājiem nāksies skaidrot un pamatot Rietumu partneriem, kādēļ valdošā koalīcija papildināta ar partiju, kas no Eiropas skatu punkta uzskatāms par radikālu spēku. Kažoka norāda, ka arī Zviedrijā pēdējās vēlēšanās parlamentā iekļuva galēji labēji spēki, bet tur valdošie politiķi cenšas no tiem norobežoties, tāpat kā daudzviet citur Eiropā līdzīgos gadījumos.

Pētniece gan novērojusi, ka priekšvēlēšanu laikā VL pārstāvji savos izteikumos esot bijuši ļoti neiecietīgi pret cittautiešiem, bet pēdējā laikā viņu retorika "kļuvusi civilizētāka", vēsta „Latvijas Avīze”.

Komentāri (278)

AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.27

Daudziem varbūt derētu būt uzmanīgākiem ar izteicieniem, jo tas jau sāk izklausīties pēc VL prāta spēju apšaubīšanas, kaut gan VL džeki šajā ziņā ieliek “vienos vārtos” daudziem “vecajiem” deputātiem.

Pārsteidz tas, ka vēl nupat pirms vēlēšanām visa Vienotība NOPIETNI runāja par VL ņemšanu apvienībā – tad tas viņiem neradīja pilnīgi nekādas problēmas ??
Tagad pēkšņi izrādās, ka pati Vienotība sāk uzķerties uz pilnīgi debīliem apzīmējumiem kā “galēji labējie” vai “radikāls spēks” – KĀDAS MUĻĶĪBAS ??

Varbūt jāsāk ar to, ka jāpaskaidro kā ir iespējams nopietni runāt ar Kremļa kabatas partiju, kuras viena daļa pilnīgi nopietni domā, ka Latvijai kā valstij nav jāpastāv ? Tas protams ir pupu mizas, nekāds radikālisms …

+65
-4
Atbildēt

39

    piziks > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.46

    Ha-ha, aizsūti uz Izglītības un zinātnes ministriju puisīti Raivīti, kurš ne tik sen lielījās un lepojās ar izvairīšanos no Latvijas armijas: dezertierim, kurš uzdodas par vispareizāko latvieti, gribi atdot izglītību?! Švaks diveresants esi…

    +3
    -14
    Atbildēt

    0

    mary75 > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.53

    Dzintars – IM?
    Kā jau boļševikiem, svarīga pareizā politiskā pārliecība, vai ne?
    Ķēkša var vadīt valsti!
    Tas gan būtu joks!

    +6
    -17
    Atbildēt

    0

    martins_kibilds > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.39

    Tu to nopietni? Izklausās pēc principa par lielāko kretīnu īstenošanas. Es pats strādāju izglītības jomā, un jau līdz šim man ir bijušas visai dalītas jūtas par to, ko dara IM, bet ar Dzintaru pie kloķiem es šo iestādi vispār pārstātu uztvert nopietni. Jā, es apšaubu Dzintara prāta spējas. Līdz šim nav bijis neviena iemesla no šīm šaubām atteikties – tie viņa producētie patriotiskie, sīrupainie teksti par prāta asumu neliecina.

    +5
    -11
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.31

    Ak Dievs – vispār jau es aizsāku tēmu par kadriem un Dzintars tika ieteikts kā Izglītības Ministrs. Redz es augstskolu beidzu vēl tālajos astoņdesmitajos un ieguvu izglītību ,kas tagad līdzvērtīga maģistram , to paveicot noteiktajos termiņos , tad cik saprotu Dzintara studiju programma ir paredzēta 3 gadiem un pamanīties to izvilkt uz 9 ir tomēr jāmāk. Sorry , bet man tomēr laikam atšķirīga attieksme pret izglītības iegūšanas procesu kā tādu …. Nu un izvilkt salīdzināšanai Šleseru ,kas knapi tehnikumu beidza….. Varbūt salīdzināsim ar labākajiem, nevis sliktākajiem?

    +3
    -8
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.50

    Atvainojos – Dzintars tomēr pamanījies cik saprotu 9 gados izmocīt bakalauru LU. Interesanti , kādu mesedžu tas varētu mums dot?

    +6
    -9
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.11

    Ak Dievs – es ļoti atvainojos , bet vai 9 gados izmocīts bakalaurs ir vērtējams kā diža izglītība? Es laikam kaut ko nesaprotu no izglītības.

    +6
    -9
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.43

    ARTs – es atvainojos, bet manuprāt ,lai vadītu Izglītības ministriju vajadzētu vismaz pašam kādu augstāku izglītību kā vidējo. Šādu ideju ,ka cilvēks ar vidējo izglītību varētu vadīt izglītības ministriju , kur vienas no nopietnākajām reformām jāveic augstākās izglītības jomā es vēl no nopietniem cilvēkiem savā dzīvē nebiju dzirdējis.

    +6
    -9
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.13

    Bet – un atkal jāatgādina ,ka ir vēlams izlasīt visus komentārus par tēmu , arī 10:02. Tā nav laba prakse debatēt , neizlasot visu ….

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 15.15

    Kuo viņi tur duomā nezinu. Kādu laiku nav sanācis parunāties.
    Bet eksperiments ir nuoticis.Lai gan- nuo viena gadiena jau lielus secinājumus neizdarīsi.

    Un kā tur ar VNIA(nu jau sen a/s) menedzēšanu ar visu valsts “nekustamību” Uz kuru pusi ta kust?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Iluta Krūmiņa > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 13.53

    Dievs pasarg….

    0
    0
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.33

    ARTs – viens mazs jautājums VL sakarā , pilnīgi bez ironijas – kuri cilvēki no VL varētu reāli ko vadīt MK ? Proti tas ir stāsts par personālijām.

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 10.26

    Ja jau tā raksti, tad acīmredzot neko labu nedomā. Bet kur tad ir Kultūras ministrija?

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    mārtiņš meiers_ > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 22.36

    Bakalaurs ir pirmā izglītības pakāpe , vai ne- jauni cilvēki ir aktīvi visās jomās. Ģimenes nodibināšana reizēm iesit robu mācībās. Un tas vien, ka cilvēks nepamet iesākto , bet pēc tam turpina, liecina par rakstura un interešu noturību.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.42

    Skaidrs, un kā tu novērtē savus tekstus, esi runas mākslas meistars, cilvēks ar skaidru domu un plašu sirdi? Varbūt tomērt esi kārtējais dzīvē noniecinātais, pats saviem spēkiem neticošais taustiņu bakstītājs? :) Vecīt, kritikai ir jābūt konstruktīvai, bet Tev viņš nav labs dēļ “tekstiem”.. :)

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.38

    …ARTs…
    ….atgādini,lūdzu,kāda ir viņa izglītība…esmu šo ziņu palaidusi garām…(bez ironijas)…

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.40

    Paskaties no pozitīvās puses, viņš 9 gadus ir bijis tuvāk tautai. :) Tici man, es arī savulaiku nenovērtēju izglītības nozīmi, tā mēdz gadīties. :) IzM viņš varētu va’dit, bet tikai ar spēcīgu konsultantu brigādi, jo kurš gan cits, ja ne kādreiz izglītojamais redzēs labāk par pedagoģijas programmu ekspertu, as ir tiešām vajadzīgs un kas ir fak ultatīvi mācāms. :)

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 10.22

    Jautājums jāuzduod Brīvdabas muzejam-tuo nu tagad vai divus gadus vada juriste ar diezgan ilgu pieredzi valsts pārvaldē.Uzvaicā, ko šie tur(muzejā) duomā?

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 13.10

    Tante Sidra! Neesmu vardarbības atbalstītāja un – pretstatā Šmita kunga pamācībām, neesmu regulāri pērusi savus bērnus, bet viens otrs kādu pļauku no manis ir dabūjis.
    Kā gribētu to skatu redzēt!:))

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 13.07

    >>> Tante Sidra
    Tāpēc jau Vītolu tik ļoti mīl visi gleznu galeriju īpašnieki. Labākais klients bija vēl pirms salīdzinoši neilga laika.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.11

    Klusais!
    Ir viens cilvēks un tas ir Cilinskis!
    Starp citu šim cilvēkam, ja atceries, piedāvāja jau reiz vadīt ministriju, bet viņš bija pārāk godīgs, jo toreiz saprata, ka tiek veikts darījums apmaiņā pret TP un LPP intrigām RD!!!
    Varbūt Tev atmiņa par īsu?
    Un kā tad ar Rīgas domi un Ušakova rīcību pēc vēlēšanām. Nav mums vajadzīga gan krieviska RD, gan prokrieviska valdība, jo nevar vienlaicīgi būt pajūgs, kurš katrs velk uz savu pusi! vai tad tas nav vienreiz skaidrs?

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 12.08

    Nuuu Vītols,atceros, atceros – vai viņš cirku ar Tabūnu netaisīja?
    Starp citu piebildei – Izglītības ministrijai pieder ļoti daudz īpašumu un tas ar ir viens no iemesliem kapēc tā ir interesanta politiķiem….
    Bet – Par Cilinski jau rakstīju iepriekš, ka tas ir reāls tēls ar savu stāju un attieksmi.
    Ak Dievs – tuvāk tautai? Nesapratu – tie ,kas iegūst izglītību attālinās no tautas? Interesanta versija, būs kaut kur jāpiezīmē. Tad varbūt ,lai būtu tuvāk tautai vispār nav jāiet skolā?

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 10.02

    Par Cilinski gan piekrītu ,ka viņš nav pazaudējis savu seju un ir pietiekami apbružāts , lai nesagāztu podus. Bet tik un tā VL trūkst personāliju ,kam ir plašāks redzējums par notiekošo. Jācer ,ka viņu pionieru degsme tiks pareizi transformēta.

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    Edzs > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 12.41

    @klusais
    _…Izglītības ministrijai pieder ļoti daudz īpašumu un tas ar ir viens no iemesliem kapēc tā ir interesanta politiķiem…._
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    par Izglitibas Ministriju – jaa, taa tas noteikti ir ari tagad.
    par Cilinski – fizikjis-matematikjis, labs organizators kas parredz laukumu un nebaidas uznjemties atbildibu tapec kadreiz izvilcis no stagnacijas daudzus, daudz strada pats un ka pashsaprotamu prasa to no citiem, mazpazistams jo nemil bravieret un izradities.
    agrak vinju zinaju vairak, tagad nezinu.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 10.02

    ….atzīt savas kļūdas…ir cēli!… :))
    ..klau, puiši!…ļausim viņiem pašiem sastādīt valdību!…mūsu cepšanās par personālijām…neko nemainīs…:))

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    Kaspars Špūle > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.44

    Ziņas par visiem ievēlētajiem deputātiem un viņu izglītību var atrast CVK mājaslapā.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 15.29

    Izglītības ministriju ir vadījis cilvēks ar vidējo izglītību – Māris Vītols no Kristīgajiem demokrātiem
    —————————————————–
    Tad jau(kad ministrēja) bija TP.Netņemsim TP viņu varuoņus.
    Tad sekuoja K. Greiškalns nuo TP. Absolūts briljants un pērle. Vituols jau gan laikam kādu laiku šuo “ķūrēja” nuo aizkadra.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 15.25

    . Redz es augstskolu beidzu vēl tālajos astoņdesmitajos un ieguvu izglītību ,kas tagad līdzvērtīga maģistram , to paveicot noteiktajos termiņos…
    ————————————————-
    Baigas džeks.
    Sākšu vākt parakstus, lai ieteiktu Tevi apbalwuošanai.

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    austrisv > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.39

    Klusais!
    bet tad izlasi arī Tu citus komentārus, jo ne jau visi iesaka Dzintaru! Domāju, ka Einārs Cilinskis ir godīgs un piemērots ministra kandidāts kādam amatam!

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

    garausiitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 10.16

    lama – savulaik es dzirdēju tādu spriedelējumu ,ka Veselības ministrija jāvada menedžerim , ne ārstam , jo tad sākas dakteru īpašās spēlītes. Interesanti vai tas kādā veidā neattiecas ar uz Kultūras ministriju?

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

    Edzs > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.53

    @betijacelmale
    betija, Vitolu labak nepiemini, ta ir slikta vesture un vinsh nav pozitivais tels – izputinaja, izshivereja Izglitibas Ministrijas bilance esoshos Mezhaparka ipashumus – mazpulku Saulesdarzs un tam pieguljoshas teritorijas Kjishezera krasta.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    Edzs > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 12.23

    @betijacelmale
    3. oktobri LNT Zile esot zinjojis ka koaliciju veidos speki kas lidz shim ir bijushi kopa un ja kads tomer izdomas shmaukties tas norausies pa savu rudo purnu.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.40

    >>klusais
    Izglītības ministriju ir vadījis cilvēks ar vidējo izglītību – Māris Vītols no Kristīgajiem demokrātiem. Vēl nesen sēdēja daudzās un dažādās padomēs. Laikam gan vairs ne no KD, bet TB/LNNK.

    +8
    0
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.21

    Un vēl, politiķi jau nepārtiek tikai no politikas, viņaiem ir sevi jāpilnveido, domāju, ka R. Dzintars un VL komanda spēs sevi pilnveidot vēl vairāk, kā arī, izmantojot savu koalīcijas partneru pieredzi, spēs apgūt jaunas iemaņas un atdziņas.

    +8
    0
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 10.14

    Kultūras ministra kandidātu VL sarakstā netrūkst.Dramaturģe Stumbre, R.Pussars.

    Tikai-
    kuo nuozīmē šadi jautājumi valstī kur premjers ir bijis M. Gailis un ministri Kaža un Meļņiks?
    Šituos rekordus vairs nepārspēt.

    +11
    -1
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 11.20

    Kā teica dižais Voldis, mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties, kā pierā’dija mana māte, vecums nav šķērslis, ja tik tiešām vēlies mācīties. :) Tāpēc, es Dzintaru vērtēju augstāk par Šleseru, kurš ir atslēdznieks ar norvēģu tautskolas diplomu, totāls balamute un infantīls tips. Iesaku kādreiz pakalusīties R. Dzintaru tiešrunā, vai, ja iespējams, padiskutēt ar viņu, reti kur tik saprātīgu jaunieti sastapsi. :) Jau tas vien, ka viņš spēj turēties pie savas stājas, norāda viņa personiskās kvalitātes + pēdējā gada laikā, VL ir manāmi progresējis un attteicies no agresīvas retorikas! Iesaku tomērt papētīt cilvēkus. :) Es piemēram pētu ne tikai draugus, bet aŗi ienaidnieus, kā vienu no spilgtākajām personībām novērtēju Tatjanu Ždanoku, lieliska politiķe, tikai mūsu domas nesakrīt nacionālajos jautājumos. :)

    +12
    0
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 10.33

    Bet mums taču ir “dzīvie” piemēri, vetārst par AM vadītāju, traktorists EM un AM, atslēdznieks SM. :) Dzintaram vismaz ir izglītība un viņš labprāt uzklausa konstruktīvus padomus. :) Par padomiem, varu teikt droši, jo viņš man ir atbildējis personīgi, ka, ja padoms būs konstruktīvs, viņš to uzklausīs un sekos tam. :)

    +14
    -1
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.35

    Manuprāt Dzintars varētu vadīt Izglītības Ministriju. Samērā droši. Būtu vajadzīgs labs konsultants zinātnei, bet citādi – kapēc ne ?

    +21
    -6
    Atbildēt

    0

    Vaira Tempele > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.37

    Kad un kuraa vietaa VL! ir izteicis pretenzijas uz ministru postenjiem?
    Vinji viaraakas reizes ir skaidri deklareejushi, ka grib straadaat Saeimaa, apguut visu no iekshienes un mainiit lietas, kas ir vinju speekos.
    Ja vinjiem buus jaadelegjee ministrs, luudzu – TB ir pilna ar pieredzeejushiem politikjiem, gan ieveeletiem (Beerzinjsh, Rasnachs), gan neieveeleetiem.

    +16
    0
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > AUTOEXEC.BAT 06.10.2010. 09.57

    Jāpiekrīt – par Dzintaru nedaudz pārsteidzos. Tomēr VL ir arī tāds cilvēks kā Cilinskis, kurš (ja nemaldos) pat ir bijis ministrs.
    Jebkurā gadījumā – principiāls jau nav jautājums – KURŠ no VL ko vadīs (vai nevadīs). Būtiski ir, vai Vienotība spēs saglabāt pašcieņu un neiet koalīcijā ar SC. Pārējais ir detaļas.

    Un vēl – nevajadzētu tagad sarunāt lieku vienam par otru. Izteiktu vārdu, kā zināms – grūti atsaukt …

    +22
    -1
    Atbildēt

    0

Vaira Tempele 06.10.2010. 09.23

Vienkaarshi smiekliigi visi tie eksperti un komenteetaaji! Pashi breeca peec jaunaam sejaam, jaunaam asiniim politikaa. Protams, politikaanjiem un asinjainajiem punduriem labpatiktos, ka jaunaas sejas ienaaktu pa vienam, lielajos politiskajos speekos, kur vinjus aatri vien izskolotu peec vecaas gvardes metodeem vai noeestu. Bet te uzreiz blauksh! 6 jauni, patriotiski, neuzpeerkami jaunieshi ar mugurkaulu! Un naakoshreiz buus veel vairaak, vecie kampeeji to apzinaas, taapec ir uzsaakushi masveida VL! nomelnoshanas kampanju.

+43
-5
Atbildēt

17

    mary75 > Vaira Tempele 06.10.2010. 09.47

    Neatkārtošu to, ko esmu rakstījis vairākkārt.
    Un to ko saku es, to pašu saka arī daudz nopietnāki cilvēki.
    Nu tev, saprotams, tie visi ir ienaidnieki un Latvijas valsts nodevēji, ieskaitot pat Kažociņu.
    Man tas tavs domu gājiens patīk – “ko es līdz šim uzskatīju par patriotiem”vai kā tā.
    Un tagad vairs neuzskati, jo tiem nesakrīt uzskati ar tavējiem attiecībā uz VL.
    Saprotams, ko mums eksperti, mēs paši gudri.
    Nenopietna attieksme.

    +7
    -18
    Atbildēt

    0

    mary75 > Vaira Tempele 06.10.2010. 09.49

    Dolārs – Tavas problēmas, es, tomēr, dzīvoju ES.

    +5
    -12
    Atbildēt

    0

    mary75 > Vaira Tempele 06.10.2010. 09.35

    Pēc jaunām sejām, bet, ne jau ar akmens lakmeta domāšanu un ideoloģiju, kurā visā Eiropā uzskatītu par marginālu.

    +12
    -19
    Atbildēt

    0

    mary75 > Vaira Tempele 06.10.2010. 10.01

    Es vispār neuztraucos tik daudz par viņiem, bet, par mums, pašai Latvijai tāda valdība nav nekas labs.

    +6
    -11
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > Vaira Tempele 06.10.2010. 10.29

    Uzreiz informēju, strādāju privātam kantorim, nevis valsts sektorā, tā ka nešuj man provokatora birku. :)

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > Vaira Tempele 06.10.2010. 10.30

    Und vēl, dzeri, esmu caurcaurēm patriots, neskatoties uz savu darba specifiku. :)

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > Vaira Tempele 06.10.2010. 10.28

    Kažociņš ir uzmetējs, jo es viņa kantorim un NDK, pirms ~ 12 mēnešiem rakstīju par KF “specdarboņu” aktivizēšanos Rīgā un tās apkaimē, centos rast arī citas dzirdīgas ausis, bet Latvijā tādu nav. Kažociņš ir “eiropizējies” un viņam gluži pie kājas, kas notiek Latvijā! Man ir ļoti liels prieks, ka savulaik mani sagatavoja tieši “čekistu” speci, tāpēc man ir vieglāk atpazīt viņu darba metodes.

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    raimonds_bossltd > Vaira Tempele 06.10.2010. 11.06

    to dzeris49
    Akmens laikmeta domāšana ir tev, staļinistam, krievu fašisma un cilvēces vēsturē visdrausmīgākā nozieguma, WWII apoliģētam.

    +9
    -2
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > Vaira Tempele 06.10.2010. 09.42

    Nezinu kā Tev, bet man piedrāzt, ko Eiropa uzskata vai neuzskata.

    +18
    -6
    Atbildēt

    0

    austrisv > Vaira Tempele 06.10.2010. 11.36

    Piekrītu te dažiem komentāriem, jo sāk atkal atgādināt Deglava romānu Rīga!!!
    Cik var cīnīties latvieši par savām tiešibām savā Dzimtenē!
    palasiet, kā krievi uzspieda savu valodu un korumpēti viņu ierēdņi ir bijuši un tas mums velkas līdzi no padlaikiem!
    Krieviem ir sava dzimtene, ja nepatīk, lai brauc prom, jo ir kur braukt, ne tā kā latviešiem visu laiku uzspiež to nepieņemamo krieviskumu! man te kaimiņos jau pietiek tas fakts, ka visu mūžu te dzīvo jau gadus 50, bet valodu kā neprot tā neprot!

    +13
    0
    Atbildēt

    0

    LR Aizsardzības mini > Vaira Tempele 06.10.2010. 11.14

    Dzeri, pamatā, kf cenšas izmantot SC, kā savu trojas zirgu, kurš tad attiecīgi, “nomērinās” Latvijā dzīvojošos līdz tādam līemenim, ka krievu valodu, kā oficiālo te neviens nenoliegs un atkal sāksies “kārklukrievošanās”, kad latvieši kautrēsies no sava latviskuma, De Javu ! Iesaku tomērt cītīgāk palasīt vēsturi, un ne tikai, globāli, bet arī iedziļinoties Latvijas republikas izveidē. Tieši pateicoties “jaunstrāvniekiem”, Tev ir tiesības runāt latviski, domāt latviski un teikt, ka esi no Latvijas. VL ir kas līdzīgs “jaunstrāvniekiem”, tiem, kas izglāba tautu no pazušanas. Vai man Tev atgādināt Karēlijas APSR likteni, kura tika pilnībā rusificēta. vai atgādināt 17 Latvijas komunistu vēstuli ( Berklava iniciatīva )? Varbūt Tev vienkāršāk ir dzīvot Eiropā un runāt vienā, noteiktā eiropiešu valodā? Man, tāpat kā daudziem Latvijas patriotiem, Latvija ir svēta, tāpēc nē lielkrievu šovinismam Urbja izpildījumā, jā konstruktīvam un pozitīvam nacionālismam!

    +14
    0
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > Vaira Tempele 06.10.2010. 10.06

    @dzeris49
    Ārečenukā! Tad jau sanāk, ka esi iedomājies, ka VL ir margināla grupiņa, atzīsti, ka Eiropu tas patiesībā īsti neiztrauc un izdari secinājumu, ka mums tāda valdība neder.

    Bet es saku, ka der. Ko nu?

    +14
    0
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > Vaira Tempele 06.10.2010. 09.55

    @dzeris49
    Nē, Tavas problēmas, jo lielākā daļa ES iedzīvotāju pat nenojauš, ka Latvija ir ES un viņiem tas arī neinteresē. Kāpēc mums būtu jāuztraucas par viņiem, ja viņi neuztraucas par mums? Tas, ka tur pāris politikāņi ar oda uzpūšanu līdz brontozaura apmēriem pelna sev bonusus… Domā ir vērts viņus ņemt par pilnu?

    +20
    -5
    Atbildēt

    0

    austrisv > Vaira Tempele 06.10.2010. 11.06

    Džeri!
    Tu domā ka tas trubiņu licējs no runkuļakadēmijas- Urlanovičš ar saviem krievvalodīgajiem, kas pilnīgi99% pārstāv SC ir spējīgi kaut ko darīt Latvijas ekonomikas izaugsme?? Viņiem tikai varu, lai turpinātu sxponsorēt savus lobiju K&K, Lipmani un jaunā viļņa pasažierus no austrumiem.
    Vai izlasīji to rakstu no La Mond Apolo vortālā!
    Smagi tagad būs Urbim to atsrādāt, jo pie varas viss netiek!!! Kā tad par džipu naudu atdos?

    +15
    0
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > Vaira Tempele 06.10.2010. 09.39

    Džeri – tev ir konkrēts trūkums, kas visas tavas labās domas nograuj saknē … LŪDZU KONKRĒTU PIEMĒRU, KAS TO APSTIPRINA ?

    Pašlaik tu esi pateicis ne vairāk ne mazāk, kā – “tu – idiot” . Ko uz to var atbildēt ? Tikai – PATS TĀDS.
    Vai pēc tā mēs vēl varam turpināt sarunu ?

    +20
    -4
    Atbildēt

    0

    Vaira Tempele > Vaira Tempele 06.10.2010. 10.06

    Zviedrijaa ieveeleeja veel radikaalaakus tipaazhus nesenajaas veeleeshanaas. Eiropa ir noveersusies no Zviedrijas? Ir sekojushas sankcijas? Vienkaarshi muusu meediji atrazho SC palaistus melus un nomelnoshanas kampanju.
    Kaads zhurnaalists vareeja uzprasiit iistenam Eiropas ekspertam Piebalgam, kaads ir vinja viedoklis par to kaa Eiropa muus tagad uztvers. Bet baidos, ka ar to visai nomelnoshanas kampanjai buus gals klaat.

    +18
    -1
    Atbildēt

    0

    AUTOEXEC.BAT > Vaira Tempele 06.10.2010. 09.29

    Pilnīgi piekrītu. Žēl, ka iesaistās pat tādi cilvēki, kurus līdz šim pat esi cienījis …

    +20
    -1
    Atbildēt

    0

andrisskrastins 06.10.2010. 10.01

Dieva dēļ, VL labākajā gadījumā ir pārlieku lieli mutes bajāri. Kāds radikālisms – viņi ir kaut ko reālu radikālu paveikuši? Kādu krievu nosituši? Izmetuši aiz robežām?

Būsim godīgi – okupācija bija netaisna un nežēlīga. Šajā jomā mums lielākajai daļai domas ar VL jauniešiem sakrīt. Kas mūs šķir ir atšķirīgais viedoklis par metodēm kā kaut ko labot un vai vispār ir iespējams labot. Viņi nav līdz šim tikuši pie politikas stūres. Es domāju, ka TB labāko prātu pavadībā viņi varbūt sāks aptvert, kā panākt daļēju savu mērķu realizēšanu neizmantojot skaļas radikāla rakstura deklarācijas. Ar laiku viņi sapratīs ka praktisks dabs – piemēram Helmaņa patriotisma skola – ir daudz lielāku efektu dodošs nekā krievu zākāšana pa kreisi un pa labi. Turklāt nešķirojot, vai tie ir lojāli, dažreiz Latviju mīlošāki krievi vai arī tipiskas urlas.

+31
-5
Atbildēt

3

    ilmars_slapins > andrisskrastins 06.10.2010. 13.43

    Vai tevis pieminētais Helmanis ir tas pats, par kuru iet runa šeit ->http://www.ogresfakti.lv/?url=echoart&ArticleId=615

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Un kas tur tik noziedzīgs, tb. ko noziedzīgu Tu šai rakstā atradi?

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Oskars Lācis > andrisskrastins 06.10.2010. 15.54

    Tā nu gan nav, ka VL krievus zākā pa labi un pa kreisi, ko labi parāda Dmitrija Mironova kandidatūra! Tā pat viņu mērķos ietilpst patriotiskā audzināšana, kā arī Latvijas vēstures kā atsevišķa priekšmeta ieviešana skolās, utt. Vai varbūt es kļūdos?

    +7
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu