"Labvēlīgā tipa" nedēļa • IR.lv

"Labvēlīgā tipa" nedēļa

28
Elmārs Rudzītis, f64

No šodienas līdz 10.oktobrim Rīgas Kongresu namā notiks grupas "Labvēlīgais tips" lielie koncerti "Kurvis", kas katru dienu sāksies plkst.19, ziņo aģentūra LETA.

Koncertu apmeklētāji tiks iepazīstināti ar grupas jaunajām dziesmām, kuras jau izskanējušas pavasara koncerttūres laikā, Anglijā notiekošajā Līgo svētku pasākumā, kā arī pasākumā "Līgo Raiskumā".

Tāpat koncertā būs dzirdami arī nu jau par klasiku kļuvušie grupas hiti. Koncerti notiks divās daļās jeb piegājienos, starp kuriem būs bufetes pauze, vēstīja Zīmele.

Neiztrūkstoša koncertu sastāvdaļa katru gadu ir arī īpašie viesi, un, piemēram, šogad grupa "PeR" būs parūpējusies par kādas senākas dziesmas interpretāciju jaunās skaņās, bet par vizuālo pusi parūpēsies deju grupas "Fandango" dejotājas.

Pavisam kopā uz skatuves koncerta gaitā rosīsies teju 25 mākslinieki, tostarp Jolanda Suvorova. Kā katru gadu, "Labvēlīgais Tips" skatītājus pārsteigs ar lielisku šovu, gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu atmosfēru, kurai ļausies pat visatturīgākie un nopietnākie.

Šovakar koncerta skatītājiem būs vienreizēja iespēja jau iejusties Jaunā gada svinību gaisotnē, jo šovs tik iemūžināts Latvijas Televīzijas Jaungada nakts programmas vajadzībām, tādēļ apmeklētājiem lūgums attiecīgi noformēties ar spīguļiem, bumbuļiem un citiem atbilstošiem atribūtiem.

Šajā nedēļas nogalē klajā nāks arī grupas "Labvēlīgais tips" jaunais albums "Kurvis". Pirmie jauno grupas albumu varēs iegādāties Rīgas Kongresu nama koncertu apmeklētāji.

Komentāri (28)

ilmisimo 08.10.2010. 14.31

Labvēlīgais tips” lielie koncerti “Kurvis” un “Ņelabvēļa ļipa”

0
0
Atbildēt

0

ilmisimo 08.10.2010. 08.54

apmeklētājiem lūgums attiecīgi noformēties ar spīguļiem, bumbuļiem, vizuļīem, kruzuļiem, briljantiem, karbunkuliem, furunkuļiem, runkuļiem, gumijas alumīnija cūkām un suņanaglām.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu