Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

7

Nedēļas kultūras un izklaides pasākumi

 

TEĀTRIS. AIJA
Dailes teātra Kamerzālē 1.oktobrī pirmizrāde – Aija pēc Jaunsudrabiņa. Pazīstamais stāsts par trauksmaino Aiju un viņas mūža vīriešiem režisora Regnāra Vaivara skatuviskajā versijā būs stāsts  par cilvēka laimes un mīlestības meklējumiem. Trīs cilvēki cenšas uzsākt jaunu dzīvi, taču galu galā attopas nulles punktā – robežsituācijā, kurā vairs nav atpakaļceļa. Aiju spēlēs  Kristīne Nevarauska, Jānis – Gints Grāvelis, bet Juri atveidos Artūrs Dīcis.

PASĀKUMS. PUTNU DIENAS
Sestdien un svētdien, 2. un 3. oktobrī Latvijā notiks ikgadējās Eiropas Putnu dienas – bezmaksas putnu vērošanā aicināts piedalīties ikviens. Ekskursijas notiks gan Rīgā – uz Mangaļsalas mola 2.oktobrī un pie Juglas ezera, Ķīšezera un Baltezera 3. oktobrī, gan citur Latvijā – Ķemeru, Gaujas, Rāznas un Slīteres nacionālajos parkos, Teiču dabas rezervātā un Ziemeļvidzemes biosfēras rezervātā. Pasākumu laikā par putniem stāstīs un balsis atpazīt mācīs profesionāli ornitologi un pieredzējuši putnu vērotāji.
www.lob.lv

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu