Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

6

Kultūras un izklaides notikumi

 

KONCERTS. DZIEDOŠĀ ĢITĀRA
19.augustā Kongresu namā ar vienīgo koncertu Latvijā uzstāsies jau gadu desmitiem pazīstamais un kādreiz arī Padomju Savienībā populārais ģitārists no Beļģijas Frensiss Goija, kura īstais vārds ir Frensiss Veiers. Viņš dzimis Beļģijā mūziķu ģimenē, ģitāru dažādās grupās sācis spēlēt jau 16 gadu vecumā, taču popularitāti iemantoja pēc 1975.gada, kad iznāca viņa debijas albums Nostalģija. Rīgā Goija uzstāsies ar savu jauno programmu. Koncertā viņu pavadīs kamerorķestris. Bilesuserviss.lv

SVĒTKI. RĪGA NAV GATAVA
Tradicionālie Rīgas pilsētas svētki (20.-22.augusts) vai nu rudenī gaidāmo Saeimas vēlēšanu, vai Rīgas ostas 810 gadu jubilejas dēļ šogad tiek solīti īpaši vērienīgi. Folkloras festivāls Vērmanes dārzā, mākslas dienas Spīķeros, jūgendstils, nakts skrējiens, kurā var piedalīties ikviens (21.augustā plkst.22), pasākumi uz zemes, debesīs un ūdenī, uguņošana, ēšana, dzeršana, koncerti un visam piedevām – sabiedriskais transports par brīvu.
www.rigassvetki.lv, www.okartesnaktsskrejiens.lv

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu