10 vislabāk apmaksātie futbolisti • IR.lv

10 vislabāk apmaksātie futbolisti

3
1.

Sporta statistika

1. Portugālis Krištianu Ronaldu (25). Aizvadītās sezonas alga – 13 MILJONI eiro. Klubs Real Madrid viņu pirms gada nopirka par 94 miljoniem eiro, bet gatavi pārdot citiem vismaz par miljardu. «Es dzīvoju sapnī, no kura nevēlos pamosties.» Starp citu, agrāko gadu pirmrindnieks anglis Deivids Bekhems šajā sezonā ar AC Milan nopelnījis «tikai» piecus miljonus eiro, ierindojoties 43.vietā.

2. Zviedrs Zlatans Ibrahimovičs (28). 12 miljoni eiro. Uz Zviedriju emigrējušu Bosnijas horvātu atvase. Jau gadu spēlē klubā Barcelona. «Es pašāvos pa kreisi, viņš man pakaļ. Es pašāvos pa labi, viņš arī tāpat. Tad es atkal pa kreisi, bet viņš devās pirkt hotdogus,» Zlatans joko par kādu spēles epizodi.

3. Argentīnietis Lionels Mesi  (22). 10,5 miljoni eiro. Klubs Barcelona. «Esmu ieraudzījis spēlētāju, kas mantos manu vietu Argentīnas futbolā, un viņa vārds ir Mesi. Viņš ir ģēnijs, kas var kļūt vēl labāks,» – tā argentīniešu futbola leģenda Djego Maradona.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu