''Par labu Latviju'' liegs Slakterim dalību vēlēšanās • IR.lv

''Par labu Latviju'' liegs Slakterim dalību vēlēšanās

80
Indra Sprance

TP, LPP/LC un uzņēmēju vēlēšanu apvienību, dēvētu tāpat kā kustību, atklās ar vērienīgu šovu

Tautas partijas (TP), LPP/LC un uzņēmēju kopīgi veidotās vēlēšanu apvienības nosaukums būs tāds pats kā kustībai “Par labu Latviju”, un to plānots atklāt 12.jūnijā ar vērienīgu šovu Ķīpsalas izstāžu centrā, liecina Ir.lv rīcībā esošā informācija.

''Par labu Latviju” dibināšanas pasākums iecerēts kā vērienīgs šovs, līdzīgs patlaban LNT rīkotajai tautas deklarācijas rakstīšanai. Ķīpsalas izstāžu centra zālē, līdzīgi kā televīzijas diskusiju raidījumā, būs skatītāju tribīnes vairākiem tūkstošiem cilvēku, bet uz “skatuves” diskutēs TP, LPP/LC līderi un uzņēmēji par ekonomikas, tautsaimniecības, labklājības un citiem jautājumiem, beigās vienojoties par kopīgu programmu.

Vēlēšanu apvienības“Par labu Latviju” sarakstā Rīgā pirmais numurs būšot LPP/LC priekšsēdētājam Aināram Šleseram, Vidzemē – TP priekšsēdētājam Andrim Šķēlem, Kurzemē, visticamāk, ar pirmo numuru varētu startēt TP priekšsēdētāja vietnieks Edgars Zalāns. Par Zemgales saraksta pirmo numuru vēl neesot skaidrības, iespējams, tā varētu būt LPP/LC deputāte Kārina Pētersone vai LPP/LC biedrs, Šlesera ilggadējais līdzgaitnieks Dainis Liepiņš.

Saskaņā ar neoficiālu informāciju, Andra Šķēles sieva – bijusī deputāte Kristiana Lībane Šķēle vēlēšanās nestartēs. Tāpat, visticamāk, sarakstos nebūs atrodams bijušā TP priekšsēdētāja Ata Slaktera vārds, lai gan viņš paudis gatavību startēt 10.Saeimai.

“Par labu Latviju” sarakstos, visticamāk, būs atrodami sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma “Lido” īpašnieka Gunāra Ķirsona, ar Šķēli savulaik saistītā “Rīgas piena kombināta” padomes priekšsēdētāja vietnieka Ata Sausnīša, uzņēmēja Ivara Kalvišķa u.c. vārdi. Tomēr, kā liecina Ir.lv rīcībā esošā informācija, Šlesera ieceri, ka pusi vēlēšanu apvienības saraksta vietu varētu atvēlēt uzņēmējiem, visticamāk, neizdosies piepildīt, jo uzņēmēji nemaz nevēloties startēt vēlēšanās. Viņi labprātāk vien atbalstot šo organizāciju, līdz ar to deputātu kandidāti esot jāmeklē pašu TP un LPP/LC biedru vidū.

Komentāri (80)

andris902 02.06.2010. 18.29

Tad jau viņiem divi pacēlāji būs vajadzīgi….vai tomēr kāps vienā grozā….

+34
-1
Atbildēt

2

    dace_ampermane > andris902 03.06.2010. 06.15

    šī banda [lietoju Streipa izteicienu] Latviju izputinātu tik tādēļ lai ar stendzenieka palīdzibu radītu spektakjulāru šovu un atstātu iespaidu uz nākamajām paaudzēm. Es stādos priekšā ka 1000 buldozeri ar sarkaniem plakātiem nerimstošās rindās ar ellišķīgu troksni [smird pēc benzīna] virzās pa skatuvi [nāk atmiņā Barbarosas plāns], tajā pašā laikā 2000 MIGi virs sanāksmju zāles ar [kā ar arklu ar] debesis, uz ekrāna plaiksnī Putina sarkanā, laipnā seja un atejā apsardze močī Āboltiņu un Ēlerti. nu apmēram tādā garā…

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    Guntis Cimiņš > andris902 02.06.2010. 19.11

    Risks… visas oliņas vienā groziņā. Ja nu tā sastatne ņem un nogāžas!

    +11
    -1
    Atbildēt

    0

dro 02.06.2010. 19.55

Ķirsons pat tualeti saviem apsargiem atsaka, nelaiž atvaļinājumos, Kalvišķis savas spējas jau pierādījis saistībā ar arēna Rīga, par Šķēli un Šleseru jau katram zināms. Ne uzņēmēji, bet šēmotāji un valsts pupa zīdēji, kuri līdz ausīm parādos. Lai Dievs nedod dzīvē sastapties ar šiem labajiem cilvēkiem:)

+31
-2
Atbildēt

0

Kristīne Rigerte 02.06.2010. 18.37

varbūt čaļus izšaus no lielgabaliem un viņi nolaidīsies ar izpletņiem? :)

+19
0
Atbildēt

2

    andrisskrastins > Kristīne Rigerte 02.06.2010. 21.41

    Biedējoši ir tas, ka pēc rakstītā viņa varētu būt trāpijusi desmitniekā :)

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    v-auto > Kristīne Rigerte 02.06.2010. 20.45

    Nee, nee, nee, taa gan nebuus :) L.Pakalnina shodien jau scenaarija viiziju uzmeta – ar asaraam aciis tiks pienemta izpildei tautas(LNT) deklaraacija, ilgsoshi aplausi ar piecelshanos kaajaas paarveertiisies ovaacijaas. Nobeigumaa A.Sh. vecaakais, ar kautriigu smaidinu veel pastaastiis, kas shodien ir seksiigi. Tauta tiks mielota ar lielpolitika Kirsona burviigajaam uzkodaam. Laime pilniiga!

    +10
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu