TP jauniešiem nepatīk, kā Streips izrunājas par partiju • IR.lv

TP jauniešiem nepatīk, kā Streips izrunājas par partiju

47

Tautas partijas jaunatnes organizācija aicina sabiedrisko mediju vadību un Nacionālo radio un televīzijas padomi izvērtēt žurnālista Kārļa Streipa darbu.

Tautas partijas jaunieši uzskata, ka Streips, iespējams, pārkāpis likumu, jo nav objektīvs un neievēro politisko neitralitāti, atsaucoties uz Tautas partijas (TP) jaunatnes organizācijas priekšsēdētāju Mārtiņu Zemīti, vēsta LETA.

Veicot Streipa raidījumu monitoringu, kļūst skaidrs, ka viņš atklāti pauž savas simpātijas pret apvienību "Vienotība", nostādot to priviliģētākā situācijā salīdzinājumā ar citiem politiskajiem spēkiem, kā arī ierobežo vēlētāju izvēli, ir pārliecināta TP jaunatnes organizācija. TP nepatīk, ka Streips partiju sauc par “varzu”, “šeftmaņiem”, “bandu”. Iesniegumā norādīts, ka Streips regulāri lieto izteicienus, kas klausītājam un skatītājam rada grūtības konstatēt atšķirību starp Streipa viedokli un kaut kādu objektīvo realitāti.

Streips LETA atzinis, ka no saviem vārdiem neatkāpjas. "Par Tautas partiju es runāju tā, kā šī partija ir pelnījusi. Cerams, ka jaunatnes organizācijas pārstāvji ir pamanījuši, ka es kritiski izsakos arī par citām partijām. Turklāt tas, ko es daru, – es komentēju. Komentēšana nav kaut kas tāds, ko var ielikt kategorijās "goda un cieņas aizskaršana". Es paužu pamatotu viedokli” sacīja Streips.

Komentāri (47)

mary75 16.04.2010. 16.38

Ja jau jāuzmet lūpa par neglaimojošiem epitetiem, tad politikā nav ko darīt, jānoslauka puņķi un jāatgriežas bērnudārzā.
Politiķim jāsamierinās, ka dzirdēs par sevi pilnīgi visu,pelnītu un nepelnītu, vēl jo vairāk, ka Streips pateica tikai taisnību.

+50
-1
Atbildēt

0

www.vecamate.lv 16.04.2010. 16.25

Tieši tā arī ir- varza,šeftmaņi,banda.Kas vēl maigi teikts.

+35
-1
Atbildēt

0

laila zirina 16.04.2010. 19.24

Šķēle skatīdamies acīs Domburam un visai Latvija no TV ekrāniem ciniski meloja, ka “treknie gadi” bija “straujas izaugsmes laiks” labi zinādams, ka IKP pieaugums bija absolūta fikcija, ko veidoja kredītu lavīna, ko Latvija grieza savā starpā tērēdamies un spekulēdami līdz ārprātam, dzīdama inflāciju un kredītus līdz vājprātam.
Šai gadījumā brīnos, ka neviens TP jauniešiem nav pateicis – Aizveriet muti, pretīgie smerdeļi!
Viņi laikam neapzinās, ko nozīmē sabrukt depresijā, kad nezini ar ko rītdien pabarot bērnus un pats sevi. Izglītība un medicīna, tai skaitā bērnu ir viņu vecbiedru izmīzta Vincentā, nodzīta lukusvāģos un villās Džērsijā. Kurš, sasodīts, par to reiz atbildēs?!

+27
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu