Policija: Ugunsgrēks Fontaine Palace ir ļaunprātīga dedzināšana • IR.lv

Policija: Ugunsgrēks Fontaine Palace ir ļaunprātīga dedzināšana

3
LETA

Liepājā pilsētas domes deputātam, mūziķim un uzņēmējam Luijam Fonteinam (īstajā vārdā Stīnam Lorensam) piederošajā mūzikas klubā "Fontaine Palace" ugunsgrēks izraisīts ļaunprātīgi.

Atsaucoties uz Valsts policiju, BNS informē, ka pirmdien saņemts ekspertīzes slēdziens, kurā norādīts, ka ugunsgrēka izcelšanās iemesls bijis mākslīgi radīta degšana ēkas pagrabstāvā.

Izmeklēšana turpinās pēc krimināllikuma panta par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu, ja tā izdarīta ar dedzināšanu vai citādā vispārbīstamā veidā.

Ugunsgrēks Fonteinam piederošajā mūzikas klubā izcēlās 30.decembra rītā. Liesmas plosījās aptuveni 900 kvadrātmetru platībā un klubu praktiski nopostīja, cilvēki ugunsgrēkā necieta.

Komentāri (3)

karinacaa 13.04.2010. 10.14

vainīgo jau tāpat diez vai atradīs!

0
0
Atbildēt

0

Kukainīts 12.04.2010. 22.26

Pirmkārt, žēl, ka esat čomos ar savdabīgodraugu portālu, jo tas pavelk uz XXXogrāfijas pusi ne tikai Jūsu portālu, bet arī print versiju.

Otrkārt, es ar Fontēnu tikos neilgi pirms Liepājas kluba nosvilināšanas, un sarunas tematika ļāva saprast, ka viņš zina – drīz dedzinās viņa biznesu ne tikai Latvijā, bet arī citur. Tai pašā laikā viņam bija ļoti grūti savilkt galus kopā. Resp., viņa biznesa “iznīcināšana” laipni saskan ar viņa grūtībām apmaksāt rēķinus un iespējamu domu par kārtīgām apdrošināšanāšanas summām + liepājnieku viedokli: “Fonētnu grib piebeigt!!! Jāaizstāv Liepājas šerifu!”

Vārdu sakot, uzskatu, ka opozīcijas deputāta īpašumu dedzināšana patiešām bija ļaunprātīga, bet – kurš bija idejas autors, diezi vai kāds noskaidros.

Dega ne tikai Liepājas Fontaine…

+1
-1
Atbildēt

1

    Dīzels > Kukainīts 13.04.2010. 11.50

    Ingus, varbūt neesi pamanijis, bet klubs tiek atjaunots! Delisnack(bistro) jau ir atsacis darbu, klubam ir uzlikts jauns jumts, viesnicā tika ierīkots jauns mūzikas klubs – FireBar, jūnija sākumā varētu jau notikt pirmie koncerti Fontaine palace. Tavuprat šie atjaunošanas darbi – palīdz “saviklt galus” kopā???

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu