RS: bezbiļetnieks nav sists, pats nokritis zemē • IR.lv

RS: bezbiļetnieks nav sists, pats nokritis zemē

13
Evija Trifanova, LETA

Rīgas Satiksmes kontrolieri bezbiļetnieku nav situši un viņš pats nokritis zemē, secinājis uzņēmums.

LETA, atsaucoties uz Rīgas Satiksmes (RS) Kontroles daļas vadītāja Modra Jaunupa paskaidrojumu Rīgas domei, raksta, ka RS uzskata, ka biļešu kontroles laikā brīdī, kad apturēts trolejbuss un atvērtas tā durvis, pa tām steigā izlecis laukā viens no pasažieriem, uzgrūžoties Kontroles daļas kontrolierim, paklūpot un nokrītot zemē. Pasažieris nav varējis uzrādīt derīgu braukšanas biļeti, uzvedies agresīvi un atteicies maksāt soda naudu.

RS esot noskaidrojusi, ka agresīvais pasažieris, pēc neoficiālas informācijas, izrādījies ārlietu struktūru darbinieks. "Mums nezināmu iemeslu dēļ Pašvaldības policijas darbinieki administratīvā pārkāpuma aktu šim pilsonim nenoformēja," ziņojumā norāda Jaunups.

Aculiecinieka uzņemtajā video, ko izplatīja LETA, redzams konflikts starp RS kontrolieriem un kādu pasažieri. Video autors uzskata, ka cilvēks ir sists.

RS valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens ir lūdzis Valsts policiju izmeklēt 2.aprīlī notikušo konfliktu.

RD Satiksmes un transporta lietu komiteja ceturtdienas sēdē uzdeva RS rūpīgi izpētīt notikušā apstākļus un atskaitīties par to, "ir.lv" noskaidroja RD.

Komentāri (13)

Andra Tallija 11.04.2010. 18.24

Lai nu kas, bet visjocīgākais būtu apspriest bezbiļetnieku sišanu kā tādu. Būtiskākā problēma, kas vienmēr ir bijusi Rīgas satiksmes darbībā ir tas, ka netiek plānota ilgtermiņa sadarbība ar klientiem. Visā planētā strādā efektīvas un vienkāršas metodes, kā nodrošināt sabiedriskā transporta lietotājus ar iespēju pārvietoties, nedomājot daudz par tādām lietām, kā brīvdienu biļete, viena maršruta abonements, darbadienu mēnešbiļete, mikroautobusi, kuros neder biļetes, utt.

+2
0
Atbildēt

0

Sandra Vāpa (Ancāne, 07.04.2010. 20.06

tas jau izklausās pēc anekdotes.
Jānītis pats uzskrēja virsū Pēterīša kulakam. un tā vairākas reizes pēc kārtas.

+2
0
Atbildēt

0

ainarsgc 07.04.2010. 20.02

Parasti ja cilvēks nokrīt PATS, tad arī diezgan ātri pieceļas, vai arī tuvumā esošie palīdz piecelties. Šajā gadījumā, nenotika ne viens ne otrs.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu