veselīga pārtika
- Dzīvesstils
- 10.03.2024.
Ardievu, kotletes!

- Tēma
- 22.11.2023.
- Agnese Meiere
Smagā nasta

- Veiksme
- 31.05.2023.
- Agnese Meiere
Vitamīnu bumba paciņā

- Dzīvesstils
- 19.12.2022.
Misija — neapēst zemeslodi

- Personība
- 05.01.2022.
Augu garšu mākslinieks

- Īsumā
- 07.12.2020.
- Māris Diņģelis
Latvija vienā lappusē

- Dzīvesstils
- 10.03.2024.
Ardievu, kotletes!
Daudzās pasaules zemēs valsts politikas veidotāji arvien biežāk mudina iedzīvotājus dot priekšroku veģetāram vai vegānam ēdienam

- Tēma
- 22.11.2023.
- Agnese Meiere
Smagā nasta
Katram desmitajam bērnam Latvijā ir aptaukošanās, kas nopietni apdraud veselību. Kā laikus pamanīt un apturēt liekā svara rašanos? Rozā brilles jānoņem gan vecākiem, gan ģimenes ārstiem, atzīst speciālisti, kas ikdienā sastopas ar smagajām sekām

- Veiksme
- 31.05.2023.
- Agnese Meiere
Vitamīnu bumba paciņā
«Kopš pirmās dienas, kad atklāju šo kaltēšanas tehnoloģiju, biju pārliecināta, ka šādi pagatavoti augļi, ogas un dārzeņi ir gandrīz unikāli — apēd mazumiņu un dabū kārtīgu vitamīnu devu,» saka uzņēmuma NutriBoom īpašniece Ilze Kalniņa

- Dzīvesstils
- 19.12.2022.
Misija — neapēst zemeslodi
Vai tuvākajos gados iemācīsimies veidot ēdienkarti, kuras dēļ nenoplicināsies dabas daudzveidība un nepieaugs drazu kalni?

- Personība
- 05.01.2022.
Augu garšu mākslinieks
Pirms dažiem gadiem Edgars Sanders nezināja, kā izskatās kolrābis, un vairāk aizrāvās ar netikumiem nekā pavārmākslu. Taču tad radikāli mainīja dzīvi un uzcepa vistu, bet nupat iznākusi viņa pirmā vegāniskā pavārgrāmata

- Īsumā
- 07.12.2020.
- Māris Diņģelis
Latvija vienā lappusē
Daudzi pustukši

- Mentors
- 05.10.2020.
- Alise Zita Zeidaka
Dalos pieredzē: kā sadarboties ar zemniekiem un popularizēt pārtikas tirdzniecību internetā?

- Pusdienās
- 24.07.2019.
Sekas redzēsim pēc gadiem

- Dzīvesstils
- 06.06.2019.
- Marija Leskavniece
Fitness un kūkas

- Tribīne
- 09.11.2018.
Ja es uzvarētu vēlēšanās…

- Viedoklis
- 13.04.2018.
Veselīga ēdiena uzvaras gājiens

- Personība
- 17.06.2015.
Vienkārši pavārs

- Mentors
- 05.10.2020.
- Alise Zita Zeidaka
Dalos pieredzē: kā sadarboties ar zemniekiem un popularizēt pārtikas tirdzniecību internetā?
Batāte

- Pusdienās
- 24.07.2019.
Sekas redzēsim pēc gadiem
Ja puse cilvēka gēnu sakrīt ar banānu, ir vērts aizdomāties, vai citu organismu nogalināšanai paredzētie pesticīdi ir mums pilnīgi nekaitīgi, aicina Ekodizaina kompetences centra vadītāja Jana Simanovska

- Dzīvesstils
- 06.06.2019.
- Marija Leskavniece
Fitness un kūkas
Gada laikā Vitai Stalidzānei vegānisku kūku gatavošana, par ko viņa stāstīja Instagram kontā Vigan Cakes, no interesanta hobija kļuva par pamatnodarbošanos


- Viedoklis
- 13.04.2018.
Veselīga ēdiena uzvaras gājiens
“Kaitīgi”– šis ilgus gadus ir bijis zīmīgākais vārds, ar ko mums asociējās veicīga pusdienošana ātrās ēdināšanas restorānos. Pieminot šādu ieturēšanos, prātā nāca klišejisks nevaļīga biznesmeņa tēls ar milzīgu šķiņķa bageti vienā rokā un mobilo pie auss. Pēdējo gadu laikā t.s. ātrās ēdināšanas nozarē notikušas būtiskas izmaiņas – pelēkā uzvalkā tērptā “klienta” vietā nākuši ļoti atšķirīgi ļaudis, kuri pievērš lielu uzmanību ne vien ēdiena kvalitātei, bet arī saturam un daudzveidībai. Tāpēc ātrās ēdināšanas biznesā ir ienākuši un nostiprinājušies veselīga uztura zīmoli (gan ražošanā, gan izplatīšanā – plašā spektrā no mazumtirdzniecības līdz pat restorāniem).

- Personība
- 17.06.2015.
Vienkārši pavārs
Gatavojis Mihailam Barišņikovam, Oprai Vinfrijai, Nelsonam Mandelam, Barakam Obamam un princesei Diānai, Ārts Smits pats vislabprātāk ēd mammas cāļa klimpas Amerikas dienvidu gaumē
