ķirbji

- Labsajūta
- 23.10.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Karalis virtuvē

- Veiksme
- 27.10.2021.
Dzīve, kas grozās ap ķirbi

- Dzīve
- 12.05.2021.
- Laura Dumbere
Savas naudas drukātāja

- Labsajūta
- 28.04.2021.
Iesakņojas būvbedrē

- Veiksme
- 23.05.2018.
Augu labā dzīve

- Dzīve
- 04.09.2025.
No muižas vagara dāvinājuma līdz bioloģiskajai saimniecībai: Salenieku stāsts
Gustavs Norkārklis, kas bioloģiski apsaimnieko lielas zemes platības Preiļu pusē, pats brauc uz tirgu Rīgā. Redzēt cilvēkus rindā pie produktiem ir viņa lielākais gandarījums. Norkārklis uzskata, ka 90% veikala pārtikas ir neveselīgi našķi un ka vēja parkiem nebūtu vieta mežā

- Labsajūta
- 23.10.2024.
- Alise Zita Zeidaka
Karalis virtuvē
Septiņas vienkāršas receptes, lai rudens ražas karali ķirbi ietērptu jaunās drānās

- Veiksme
- 27.10.2021.
Dzīve, kas grozās ap ķirbi
Kliblapsu saimniecei Ilzei Venterzutei ir koši kodolīga dārzkopja veiksmes formula: «Nevajag lēkāt modei līdzi, vajag klasiski ģērbties un klasiski stādīt!» Tā kā arī šajā zemkopjiem smagajā sezonā novākto ķirbju rindas priecē skatu, jāsecina — formula strādā

- Dzīve
- 12.05.2021.
- Laura Dumbere
Savas naudas drukātāja
Pateicoties Krišjānim Baronam, mums ir Dainu skapis ar apkopotu tautasdziesmu mantojumu. Pateicoties Sandrai Stabingei, mums būs arī savs kultūraugu sēklu skapis

- Labsajūta
- 28.04.2021.
Iesakņojas būvbedrē
Kādreizējās Rīgas Sporta pils vietā šovasar augs garšaugi, ķirbji, kaņepes un citas kultūras. Urbānie dārznieki tur izpaudīs savu radošo enerģiju, bet nedēļas nogalēs teritorija būs pieejama visiem pilsētniekiem

- Veiksme
- 23.05.2018.
Augu labā dzīve
Zemgales pusē Vizbuļi ir pieprasīta un pelnoša bioloģiskā saimniecība, kura «pabaro» vai pusi Rīgas veģetāriešu

- Labsajūta
- 30.10.2013.
Oga pamatīgai nobiedēšanai

- Veiksme
- 26.01.2011.
Pirmās apmānīja upenes

- Labsajūta
- 30.10.2013.
Oga pamatīgai nobiedēšanai
Visu svēto dienas vakarā 31.oktobrī, lai aizbaidītu ļaunos garus, visos stūros «smaida» briesmīgu viepļu ķirbji. Savukārt, lai aizgaiņātu vīrusus, ķirbji jāēd pilnām mutēm

- Veiksme
- 26.01.2011.
Pirmās apmānīja upenes
Pusotra gada laikā Daro Cēsis no nezinīšiem pārtikas nozarē kļuvuši par sekmīgiem sukāžu ražotājiem, kas aizvieto importa produkciju un pošas eksportēt
