Podkāsts nr.185: Jaunās valdības vērtējums; Banki kā paraugs; aizstāvēs katru mūsu zemes centimetru • IR.lv

Podkāsts nr.185: Jaunās valdības vērtējums; Banki kā paraugs; aizstāvēs katru mūsu zemes centimetru

podkāsts šķiltava
Pauls Raudseps

Šonedēļ kļuva skaidrs gan jaunās, Evikas Siliņas vadītās valdības sastāvs, gan tās programma. Kuri ministri ir īstajā vietā, kuri raisa bažas vai šaubas? Kā vērtēt koalīcijas sastādīto «īso programmu»? Šajā ierakstā Ir žurnālisti Māra Miķelsone, Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps spriež par jauno ministru kabinetu. Viņi arī pievēršās Latvijas basketbola izlases lieliskajam trenerim Luka Banki un uzdod jautājumu — ko mēs visi varam no viņa mācīties? Kolēģi arī apskata nesen valdībā apstiprināto Valsts aizsardzības koncepciju, kura paredz būtiski paplašināt bruņoto spēku uzdevumus un spējas.

Podkāstā Šķiltava Ir žurnālisti katru piektdienu izskaidro, apspriež un reizēm arī iesmej par nedēļas politiskajiem un sabiedriskajiem notikumiem. Atklāj gan notikumu, gan pašu darba aizkulises, kurām neatrodas vieta tradicionālajā drukātā žurnāla rāmjos. Podkāsts ir pieejams Ir.lv, Spotify, Apple un Google Podcasts.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakcijas darbu — abonēt Ir: ir.lv/abonesana/zurnals-ir/

Esam arī pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Šķiltavu — to var darīt šeit: https://donate.stripe.com/3cseXT7E8guidmoaF2

Ja vēlaties ziedot atkārtoti, to var darīt šeit: https://buy.stripe.com/fZe9Dzf6Ace2gyAdRf

Atcelt savu regulāro ziedojumu varat šeit: https://billing.stripe.com/p/login/bIY8wQ7847sH0owdQQ 

 

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu