Karla fon Stricka villā uzstāsies reperis Ozols kopā ar grupu "Tehnikums" • IR.lv

Karla fon Stricka villā uzstāsies reperis Ozols kopā ar grupu “Tehnikums”

28
Zīmējums — Ernests Kļaviņš

Karla fon Stricka villā trešdien plkst.19 uzstāsies reperis Ozols kopā ar grupu “Tehnikums”

Jaunajā kopprojektā mūziķi apvienojušies un radījuši vairāku savu dziesmu “mash up” versijas.

Visa mēneša garumā trešdienas vakaros villas apmeklētāji varēs piedzīvot dažādus kultūras pasākumus. 9.augustā koncertu sniegs ekspresīvais aktieru ansamblis “Regīna”, kas savdabīgās apdarēs atskaņo Balkānu tautas mūziku, kubiešu “son”, afrikāņu dziesmas, džeza un popa melodijas, kā arī improvizācijas par mobilo telefonu signāliem.

16.augustā villas dārzā klausītājus pulcēs grupa “Tautumeitas”, kuras dalībnieces kopušas savu dziedāšanas stilu, mācoties no izcilām latviešu un cittautu teicējām. 

“Indīroka” grupa “Sigma”, kuras mūzikā līdzās popa un roka niansēm saklausāmas arī akadēmiskās un minimālisma mūzikas elementi, uzstāsies 23.augustā.

Vasaru 30.augustā noslēgs Latvijas alternatīvās mūzikas dzīvie klasiķi – “Inokentijs Mārpls”, kurus iesildīs psihedēliskā roka grupa “Garbanotas Bosistas” no Lietuvas.

Īpašā kino seansā 11.augustā tiks demonstrēta leģendārā Bernardo Bertoluči filma “Sapņotāji”.

Bagātīga izklaides un kultūras programma villas teritorijā notiks arī 19.augustā un 20.augustā, kad visapkārt kafejnīcai “Piens” notiks ikgadējais pilsētas festivāls “Piena svētki”. Festivāla laikā villā paredzētas vairākas teātra viesizrādes gan bērniem, gan pieaugušajiem, bet uz divām brīvdabas skatuvēm uzstāsies mūziķi un vairākas cirka trupas. Festivāla tēma šogad ir “Tālu no kosmosa”.

Ieeja visos villas brīvdabas koncertos ir bez maksas.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu