Koļegova: Nofilmējot sarunu, deputāts Kaimiņš pārkāpis likumu • IR.lv

Koļegova: Nofilmējot sarunu, deputāts Kaimiņš pārkāpis likumu

47
Inga Koļegova. Foto: Evija Trifanova, LETA

Šis videoieraksts ir veikts, pārkāpjot Fizisko personu datu aizsardzības likumu

Nofilmējot savstarpējo sarunu un publiskojot to, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš (KPV) ir pārkāpis likumu, uzskata Valsts vides dienesta (VVD) ģenerāldirektore Inga Koļegova.

Viņa nav zinājusi, ka saruna ar deputātu Kaimiņu tiek filmēta, vēsta LETA. “Gluži pretēji, viņš apgalvoja, ka visas ierīces ir izslēgtas un viņam kā deputātam vajag skaidrojumu,” teica Koļegova.

Viņa norāda, ka šis videoieraksts ir veikts, pārkāpjot Fizisko personu datu aizsardzības likumu. Pagaidām Koļegova vēl izvērtē, kā rīkoties tālāk.

Publiskajā vidē ir nonācis Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa filmēts video no sarunas ar VVD ģenerāldirektori Ingu Koļegovu, kas notikusi Saeimā 8.augustā. Tajā Koļegova stāsta par iemesliem, kāpēc darbu pametusi bijusī Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone, par “Vienotības” lomu saistībā ar viņas kandidēšanu uz VID ģenerāldirektora amatu un ietekmi uz iestādi.

 

Komentāri (47)

sniega_roze 15.08.2016. 18.44

Un viņa vada VVD? Tur laikam dikti vienkārši.

+24
-2
Atbildēt

0

jurisml_inbox_lv 15.08.2016. 18.01

izlasot un noklausoties sarunu nekaadus personas datus tajaa nesaklausiiju , koļēgova nestaadiijaas priekšaa nosaucot savu perzonas kodu , nedz arii nosauca kaadu citu sarunaa mineeto personu sensitiivos datus , nesaprotu kur te likuma paarkaapums , lembe to saskatiija? toreiz kad Griinbergs nebija pierakstiijis savu personas kodu , to gan viņš ieraudziija , kautgan tas tajaa gadiijumaa nebija nepieciešams

http://likumi.lv/doc.php?id=4042

+22
-3
Atbildēt

0

traductrice 15.08.2016. 18.26

Man savukārt pēc video noskatīšanās ir radusies sajūta (bez ironijas un sarkasma), ka:

1) Koļegova ir tik apolitiska, ka tiešām nezina, kas ir Artuss un kādus līdzekļus viņš izmanto;

2) ir bezgala naiva, domājot, ka Pētersonei nekas no reformām (lasi, tīrīšanām) nav izdevies tāpēc, ka “zem viņas raka tumšie spēki”, bet ar viņu pašu nekas tamlīdzīgs notikt nevar principā, jo viņa zina, kas un kā ir jādara;

3) svēti tic, ka pārstāv “gaišos spēkus”. Svēti, jo ir pilnīgi skaidrs, ka saņēmusi svētību (tīrīt/reformēt/sakārtot…) un iet ar misijas apziņu.

Labi vien ir, ka persona ar tik attālinātu skatu no realitātes nav kļuvusi par VID vadītāju.

+24
-7
Atbildēt

7

    moonlight > traductrice 15.08.2016. 18.38

    traductrice

    Vēl daži Vienotības prokremliskās kleptokrātijas un sodomijas līdzīgi gājieni un Dakšu revolūcija kļūs par realitāti.

    +6
    -13
    Atbildēt

    0

    moonlight > traductrice 16.08.2016. 10.23

    ierados

    Šādas personas pieņemts saukt par lietderīgajiem idiotiem. Šādu personu izrakšana un kraušana augstos amatos ir varas turēšanas pamatalgoritms.

    Matīsa, Rinkēviča un Kozlovska likšana augstos amatos ir čekistu varas turēšanas pamatalgoritms, par lietderīgiem idiotiem var dēvēt tos plānprātiņus, kuri tādas nelietības atbalsta, protams, ja vien atbalstīšana nav saistīta ar zvērisku naidu pret latviešu tautu un valsti.

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    moonlight > traductrice 16.08.2016. 10.34

    traductrice

    Tāpēc es redzu faktiski tikai vienu iespēju – augstas raudzes speciālistu no ārienes. Pavisam no ārienes.

    Pavisam no ārienes!!!! Prudentija jau varētu atrast kādu bijušo specu no Stasi, Securitate vai Ministerstwo Bezpieczeństwa. Droši vien Pirdienis – Girmess varētu kādu ieteikt.

    0
    -6
    Atbildēt

    0

    Anonīms > traductrice 15.08.2016. 20.16

    Gudra esi tradutrice. Lasīšu tavus komentarus un zināšu,kas notiek

    +4
    -5
    Atbildēt

    0

    ierados > traductrice 16.08.2016. 13.17

    ” …speciālistu no ārienes. Pavisam no ārienes”.

    Piekrītu ar visām četrām! Ieteicams no Skotlendjarda. Pie viens ar’ papētīt no čekas atlikušās parpalas. Iepriekš gan būtu likumīgi jāatzīst LKP un PSKP par noziedzīgām organizācijām, kas noteikti radītu pilnīgu šprotu blokādi, tātad neatmaksājas.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    ierados > traductrice 16.08.2016. 09.00

    “…persona ar tik attālinātu skatu no realitātes…”

    Šādas personas pieņemts saukt par lietderīgajiem idiotiem. Šādu personu izrakšana un kraušana augstos amatos ir varas turēšanas pamatalgoritms. Jūs domājāt, varu vienmēr gūst taisnīgā konkurencē un demokrātiskās procedūrās? Lai arī kas notiktu reālajā dzīvē, tā domā šīs personas, cenšas pārliecināt citus un tādēļ saucas par “lietderīgām”.

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

    traductrice > traductrice 16.08.2016. 09.25

    @ierados, Tev taisnība, visu šo var koncentrēti ietilpināt “lietderīgā idiota” definīcijā. un, ja iesākumā man šķita, ka Koļegova ir “vecene ar pautiem”, kuru virza noteikta uzdevuma izpildei, tad tagad man šķiet, ka Koļegovu attiecīgie shēmotāji izraudzījās kā “čaulu”, kuras iekšienē sēž maza nekaitīga radībiņa.

    Mēs esam situācijā, kad visus VID vad. pretendentus var iedalīt vai nu “angažētajos” vai “lietderīgajos idiotos”. Tāpēc es redzu faktiski tikai vienu iespēju – augstas raudzes speciālistu no ārienes. Pavisam no ārienes.

    +8
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu