Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Aminata • IR.lv

Latviju Eirovīzijā pārstāvēs Aminata

20
Dziedātāja Aminata finālā. Foto: Vladislavs Proškins, F64

Finālā uzvarētāju noteica tikai skatītāju balsojums

Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā “Supernova 2015” svētdien uzvarēja Aminata Savadogo, iegūstot tiesības pārstāvēt Latviju Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā Austrijā, raksta LETA.

Aminata ar pašas sarcerēto dziesmu “Love Injected” aiz sevis atstāja Marku Rivu, apvienību “ElektroFolk” un izpildītāju “Mntha”. Finālā uzvarētāju noteica tikai skatītāju balsojums.

Skatītāji jau konkursa pusfinālā visaugstāk bija novērtējuši Aminatu, kurai sekoja dziedātāja “Mntha”. Žūrija no savas puses finālam izvirzīja “ElektroFolk” un Rivu – šie dalībnieki saņēma arī daudz skatītāju balsu.

Žūrijas komisijā bija vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas “Prāta vētra” dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Dons un mūzikas producents Guntars Račs, kuri arī finālā izteica vērtējumus par izpildītāju sniegumu, taču citādāk rezultātus neietekmēja.

Eirovīzijas dziesmu konkurss maija beigās notiks Austrijā, jo pērn tajā uzvarēja šīs valsts pārstāve Končita Vursta.

 

Komentāri (20)

Valdis Eiserts 23.02.2015. 08.15

Šoreiz solidāri ir visi trīs “žūrijas” locekļi – Čuja, Poņa un Ņuhs.

+4
0
Atbildēt

1

traductrice 23.02.2015. 15.30

Pēc ilgiem gadiem beidzot Latviju pārstāvēs harizmātiska dziedātāja ar spēcīgu vokālu un spilgtu skatuvisko tēlu, kas spēj viena piepildīt visu skatuvi un kurai nevajag akrobātus, kas taisa nezin ko.

Ļoti spēcīga dziesma. Vai to novērtēs Eirovīzija, nekad nevar zināt, jo šajā konkursā dziesmas/izpildītāja kvalitāte vispār nav nekāds kritērijs. Bet šogad esmu pārliecināta, ka Latvija beidzot tiks ārā no pusfināla. Par to man nav ne mazāko šaubu.

lai Tev veicas, Aminata!

+4
-1
Atbildēt

0

morgenstern 23.02.2015. 19.51

Nu un?

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu