Janvārī iegādātās Rīgas sabiedriskā transporta biļetes varēs izmantot līdz 2.martam • IR.lv

Janvārī iegādātās Rīgas sabiedriskā transporta biļetes varēs izmantot līdz 2.martam

34
Foto: Edijs Pālens, LETA

Naudu par neiztērētajām biļetēm varēs saņemt līdz 2016.gada 31.janvārim

Visas sabiedriskā transporta biļetes, kuras iegādātas līdz 2015.gada 31.janvārim, būs derīgas 30 dienas – līdz 2.martam ieskaitot, aģentūru LETA informēja “Rīgas satiksmē”.

Ja līdz minētajam datumam biļetes netiks izmantotas, klientam ir jādodas uz kādu no ”Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centriem, kur tiks noformēta naudas atmaksa par neiztērētajām biļetēm 100% apmērā. Naudu par neiztērētajām biļetēm varēs saņemt līdz 2016.gada 31.janvārim.

“Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centri atrodas Brīvības ielā 191, Brīvības ielā 384b, Prāgas ielā 1, Spīķeru ielā 1, Vienības gatvē 117a un Kurzemes prospektā 137. Darba laiks ir katru darba dienu no plkst.9 līdz 19, sestdienās no plkst.10 līdz 16, svētdienās Spīķeru ielā 1 no plkst.10 līdz 16. Klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks ir darba dienās no plkst.8 līdz 19, bet sestdienās no plkst.10 līdz 15.

Pirms ikmēneša biļešu pasūtījuma veikšanas “Rīgas satiksme” aicina izvērtēt, vai, pasūtot biļetes janvārī, būs iespējams paspēt veikt rēķina apmaksu, biļešu ielādi e-talonos un sākt mēnešbiļešu lietošanu līdz 1.februārim. 

Ja e-talonā ir mēnešbiļetes, kuru termiņš beigsies februārī, jaunu biļešu iegādi iesaka atlikt līdz februārim, kā arī, pasūtot braucienu biļetes, piemēram, 50 braucienu biļeti, iedzīvotāji aicināti izvērtēt, vai paspēs tās izmantot pilnībā līdz 3.martam. Tāpat “Rīgas satiksme” iesaka pārbaudīt, vai darba vietā/uzņēmumā nav tādi rezerves e-taloni, kuros ir biļetes un kuri netiek lietoti.

 

 

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu