Daugavpils teātrī pirmizrāde - kriminālkomēdija "Baismīgās mājsaimnieces" • IR.lv

Daugavpils teātrī pirmizrāde – kriminālkomēdija “Baismīgās mājsaimnieces”

16
Izrādes publicitātes foto

Māja, īpašumtiesības, divas kolorītas mājsaimnieces, pārpratumi, kriminālnoziegums

Sestdien, 8.novembrī plkst.18 Daugavpils teātrī pirmizrādi piedzīvos Ivara Lūša režisētā kriminālkomēdija krievu valodā “Baismīgās mājsaimnieces”, raksta aģentūra LETA. Iestudējuma pamatā ir dramaturga un scenārista Aleksandra Korovkina luga “Tantes”. 

Daugavpils teātra mīļiem jau ir labi pazīstams Korovkina darbs “Biznesa klases palāta”, un arī šoreiz komēdijā “Baismīgās mājsaimnieces” netrūkst krietnas humora devas. Māja, īpašumtiesības, divas kolorītas mājsaimnieces, pārpratumi, kriminālnoziegums… Izrāde ir amizants stāsts par divām mājsaimniecēm, kuras dažādo sakritību dēļ “iekuļas” visnotaļ negaidītās un neērtās situācijās. Henrietas un Rozālijas mājā viesosies savdabīgi un humoristiski personāži, izvērtīsies varena, bet uzjautrinoša cīņa ar laimes tīkotajiem. Un kā galu galā abām mājsaimniecēm izdosies “izlocīties” no neierastajiem apstākļiem, vai tiešām viņas gaidīs tiesu darbi? 

Lomās darbosies: Miroslavs Blakunovs, Aleksandrs Komarovs, Irina Kešiševa, Milena Rožanska, Žanna Lubgāne, Mihails Samodahovs un Viktors Jancevičs. Vairāk informācijas teātra mājas lapā

Biļetes cena 6 – 12 eiro. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

 

Komentāri (16)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu