"Radio Naba" svin 11 gadu jubileju • IR.lv

“Radio Naba” svin 11 gadu jubileju

17
NULL

“Radio Naba”  – Nekomerciālā audio baudas akadēmija

Šodien, 6.decembrī un rīt Latvijas Universitātes “Radio Naba” ar daudzveidīgu pasākumu programmu klubā “Nabaklab” svin 11 gadu jubileju, raksta aģentūra LETA. 

Šodien plkst.18 notiks foto konkursa “11×11” uzvarētāju paziņošana un ceļojošās foto izstādes atklāšana. Šī gada konkursa tēma ir “Skaņa”. Plkst.21 sāksies koncertprogramma, kurā uzstāsies Čipsis un Dullais, “Dzelzs vilks”, “Radio Naba” instruktori un DJ komandas – Atis Žagars no “Nedēļas mūzikas apskata”, Arno no programmas “Rasols”, duets “Skazka” no programmas “Bron-Hīts”, Aldis Blicsons, Ivo Laursons no “Ej apskrieties!”. 

Sestdien, 7.decembrī plkst.21 uzstāsies Kaspars Rolšteins, “The good, the bad and the ulgy”, “Digital Digital” no Igaunijas, izpildot dzīvo “drum’n’bass” mūziku. Uz skatuves kāps arī Rihards Bražinskis no “Skaņu Meža”, “vibe55” un “ViesacH” no “Dabsoļa”, Eņģelis no “Mirklis Pirms Miera”, SKD un Stropu Jurka no “Interviļņa”. Visi pasākuma apmeklētāji dāvanā saņems arī jaunos 2014.gada kalendārus. 

Pirms vienpadsmit gadiem, 2002.gada 1.decembrī, FM viļņos un internetā ar drosmīgu saukli “Pagriez pasauli” sevi pieteica jauns radio – “Naba” jeb Nekomerciālā audio baudas akadēmija. LU “Radio Naba” kļuva par daudzveidīgāko radio programmu studentiem, jauniem cilvēkiem, visiem, kuri vēlas ko vairāk nekā standarta komercproduktu gan mūzikā, gan informācijā. “Radio Naba” ik nedēļu piedāvā vairāk nekā 40 regulārus raidījumus, ko veido vairāk nekā 100 mūzikas instruktoru – studenti, skolēni, jaunie zinātnieki, docētāji, žurnālisti, mūziķi, dīdžeji, dažādu nozaru eksperti. Programmā pārstāvētajai mūzikas un raidījumu daudzveidībai nav līdzinieču starp radio programmām visā kontinentā.

Vairāk informācijas radio mājas lapā

Komentāri (17)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu