LTV: Godmanis uz Eiroparlamentu gribējis kandidēt no LZS • IR.lv

LTV: Godmanis uz Eiroparlamentu gribējis kandidēt no LZS

19
Ivars Godmanis. Foto: Raitis Plauks, F64

Godmanis pagaidām nevienā citā partijā netaisās stāties

Pašreizējais Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Godmanis, kas ievēlēts no LPP/LC saraksta, mērķējis uz nākamo EP sasaukumu kandidēt no Latvijas Zemnieku savienības (LZS) saraksta, taču noraidīts, trešdien vēsta LTV raidījums “Panorāma”.

ZZS ietilpstošā Latvijas zemnieku savienība (LSZ) trešdienas vakarā viņu atteikusies uzņemt partijā, liedzot iespēju kandidēt no šīs partijas saraksta nākamgad gaidāmajās EP vēlēšanās.

Zemnieku savienības valdē viedokļi dalījušies un partijas biedri nonākuši pie secinājuma, ka lemjot par pazīstama politiķa pievienošanos partijai, vajadzīgs vienbalsīgs atbalsts. Tādēļ nolemts Godmani partijā neuzņemt un neiekļaut arī partijas deputātu kandidātu sarakstā EP vēlēšanām, vēsta “Panorāma”.

Godmanis savukārt norādīja, ka ieceri pievienoties LZS bija labi pārdomājis un nevienā citā partijā stāties negrasās. Ja viņu iekļautu sarakstā uz EP, Godmanis pieļāva, ka ar laiku būtu iestājies arī partijā. Par tālākajiem plāniem politiķis gan vēl neko neteica: viņš turpinās strādāt pašreizējā amatā līdz termiņa beigām un tad domās par turpmākajiem plāniem.

Godmaņa līdzšinējā partija – LPP/LC – ir likvidējusies.

 

Komentāri (19)

piziks 02.10.2013. 21.37

Vismaz par 1 lietu paldies ZZS, ka ekonomikas godmanizatoru uz Eiropu atteicās bīdīt… :)

+15
-1
Atbildēt

0

Andris 02.10.2013. 21.06

Iesēdēti krēsli laikam ir gana silti un mīksti. Jo arī Alfreds Rubiks paziņo – “tik vienkārši no manis vaļā netiksit!” un, par spīti SC skābajai grimasei, atkal grasās mērķēt uz Eiroparlamentu.

+13
-2
Atbildēt

1

    Vineta > Andris 03.10.2013. 00.36

    ciniits
    Neesi nu naivs ar to “skābo grimasi”. Ušakovs un Rubiks pielūdz vienus un tos pašus izdzimteņus un vienādi nīst latviešu tautu un valsti. Visi tie maitas no viena NKVDešņika šineļa, viņu visu lomas ir sadalītas un režisētas Maskavā, viņu retorika ir rūpīgi iestudēta.
    Kaut arī pret Latviju Maskavā dienu un nakti raujās vesela čekas nodaļa, tai gadās arī rupjas kļūdas. Ar Šleseru, zaudējot to Rīgas Domē un neizdevušos valsts apvērsumu, kad tā rīkotājiem, Ušakovam un Zatleram neizdevās pakļaut Vienotību.

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

Edzs 03.10.2013. 00.07

“…ZZS ietilpstošā Latvijas zemnieku savienība (LSZ) trešdienas vakarā viņu [Godmani] atteikusies uzņemt partijā…”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
paldies LSZ, paldies ZZS, – necerēti labs darbs.
priekšā ir daudz lietu kas būs sakārtojamas tikai ar vienotu visu latviešu partiju rīcību.

+11
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu