Žurnālam "Klubs" būs jauns galvenais redaktors • IR.lv

Žurnālam “Klubs” būs jauns galvenais redaktors

30
Līdzšinējais žurnāla "Klubs" galvenais redaktors Juris Šleiers. Foto: Lita Krone, LETA

Juris Šleiers galvenā redaktora amatā sabijis “divus prezidenta termiņus”

Piektdien žurnāla “Klubs” galvenā redaktora amatu atstājis Juris Šleiers, ziņo „Nozare.lv”. Viņa vietā būs pašreizējais žurnāla redaktors Aivars Pastalnieks.

Šleiers teica, ka “Kluba” galvenā redaktora amatā sabijis “divus prezidenta termiņus”, un uzskata, ka pienācis laiks doties tālāk, atstājot izdevumu, kas esot ļoti labā stāvoklī ar augošiem reklāmas ieņēmumiem, spējīgu redakciju un stabilu auditoriju.

Vadot žurnālu, viņš esot padarījis visu, ko vēlējies, un atstāj “Kluba” tālāko attīstību tās komandai. Kā izriet no ierakstiem īso vēstījumu sociālā tīklā “Twitter”, žurnāla galvenā redaktora amatu pārņems Aivars Pastalnieks, kurš patlaban ir viens no “Kluba” redaktoriem.

Šleiers neatklāja savus nākotnes plānus pēc vasaras, vienīgi sakot, ka trenēsies rudenī paredzētajam Tallinas maratonam. “Nordea” Rīgas maratonā viņš nepiedalīšoties, jo trenēšanos tam traucējusi ziemā lauztā roka.

Šleiers bijis “Kluba” redaktors kopš 2004.gada augusta, liecina viņa profils sociālā tīklā profesionāļiem “Linkedin”.

“Nozare.lv” neizdevās sazināties ar “Kluba” izdevēja, izdevniecības “Santa” īpašnieci Santu Anču, lai uzzinātu viņas viedokli par pārmaiņām “Kluba” vadībā.

 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu