Teātra klubā "Austrumu robeža" iestudējuma "Cēzars" pirmizrāde • IR.lv

Teātra klubā “Austrumu robeža” iestudējuma “Cēzars” pirmizrāde

32

Izrāde “Cēzars” tapusi pēc pazīstamās Gunāra Priedes luga “Trīspadsmitā” 

Šovakar, 12 martā plkst.19 teātra klubā “Austrumu robeža” pirmizrādi piedzīvos iestudējums “Cēzars”, kas tapusi pēc latviešu klasiķa Gunāra Priedes lugas “Trīspadsmitā”, raksta aģentūra LETA . 

Šovbizness ir kā karuselis. Lai tajā pavizinātos un pēc brauciena nepazaudētu galvu, nepieciešamas īpašas spējas. Cēzars ir jaunā Latvijas mūzikas dueta “Kapelmeistars Group” līderis. Izrādē titullomu – Cēzaru Kalniņu – atveidos aktieris Kaspars Dumburs, Sondores lomā iejutīsies Marija Bērziņa, bet Cēzara draudzene Bella būs jaunā aktrise un mūziķe Anna Ķirse-Auniņa. Izrādē skanēs gan “Kapelmeistars Group” mūzika, gan leģendārās Imanta Kalniņa dziesmas no filmas “Četri balti krekli”. Par tērpiem un scenogrāfiju rūpējas Vita Radziņa. Iestudējuma režisors ir Toms Auniņš. 

Režisors vēstīja, ka Priedes luga ir fenomenāls darbs, kas traģikomiskā veidā atspoguļo jaunās enerģijas ielaušanos vecajā kārtībā. Lai arī luga radīta 1966.gadā, tā apbrīnojami aktuāla ir arī mūsdienās. “Tā būs izrāde, kas liks paskatīties uz mūsdienu kultūras un šovbiznesa vidi pilnīgi citām acīm. Visi trīs izrādē iesaistītie aktieri ir vitāli un dzīvi apliecinoši mākslinieki. Katrs pārstāv savu vidi, savu domāšanas veidu, katrs ienes darbā savu pieredzi un skatījumu uz mākslu, kā rezultātā veidojas interesanta uzskatu sadursme, atklājot dzīves un mākslas attiecības jaunā veidā,” pauda Auniņš.

Vairāk informācijas kluba mājas lapā.

Biļetes cena Ls9. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (32)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu