Ogrē notiks mūzikas un mākslas festivāls "Cita vide: Urbānais mežs" • IR.lv

Ogrē notiks mūzikas un mākslas festivāls “Cita vide: Urbānais mežs”

29

Šogad mākslas festivālā “Cita vide: Urbānais mežs” tiksies dažādi meža zvēri, tāpēc apmeklētāji aicināti ierasties meža zvēru maskās

Šodien, 31. augustā Ogres salā sāksies mūzikas un mākslas festivāls “Cita vide: Urbānais mežs”, kas piedāvās divas skatuves, kur uzstāsies vairāk nekā 30 mākslinieki, pārstāvot Latviju un Igauniju, raksta aģentūru LETA.

Festivāla muzikālo viesu vidū būs igauņu zvaigznes “Mimicry”, “Greip”, kā arī pašmāju grupas “The Sound Poets” un “Židrūns”, dīdžeji Toms Grēviņš, Uldis Rudaks un citi.

Festivālā “Cita vide: Urbānais mežs” varēs piedalīties interesantās darbnīcās, kā arī baudīt dažādu Baltijas mākslinieku sniegumu. Šogad festivālā tiksies dažādi meža zvēri, tāpēc apmeklētāji aicināti ierasties meža zvēru maskās.

Festivāla filozofija balstās uz dabas un cilvēka harmoniju, pilsētas un meža saplūšanu vienā. Apmeklētājus priecēs arī dažādi mākslas objekti un sporta aktivitātes. Par pasākuma norises vieta izraudzīta Ogres sala ar gleznainu ainavu pāri Daugavai, vienlaikus vieta ir blakus pašai pilsētai.

 

 

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu