Zatleram veiksmīgi veikta otrā operācija • IR.lv

Zatleram veiksmīgi veikta otrā operācija

76
Foto: Kaspars Krafts, F64
Indra Sprance

Eksprezidents jūtas labi, tuvākajā laikā būs zināms, kad viņš varēs atgriezties Latvijā

Vakar, 19.jūlijā, dienas otrajā pusē Reformu partijas priekšsēdētājam, bijušajam Valsts prezidentam Valdim Zatleram Briselē veiksmīgi veikta operācija, Ir.lv informēja Reformu partijas sabiedrisko attiecību konsultante Daiga Holma.

Kā sacīja Holma, operācija bija veiksmīga, Zatlers jūtas labi un vistuvākajā laikā būs zināms, cik ilgi viņam jāpaliek klīnikā Briselē.

Jau vēstīts, ka Zatleram jūnija pirmajā pusē tika veikta prostatas vēža operācija. Pēc pirmās operācijas ārsti turpinājuši izmeklējumus, un atklāts arī sākotnējo muguras sāpju cēlonis – reta saslimšana, kas saistīta ar asinsvadu veidojumu mugurkaula kanālā. Zatlers iepriekš laikrakstam “Diena” atklājis, ka tieši šīs saslimšanas dēļ viņš nonācis ārstu rokās, un tikai tad viņam konstatēts prostatas vēzis.

Laikā, kamēr RP priekšsēdis vairāk laika velta veselības atgūšanai, partiju vada viņa vietnieki – ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, viņa padomniece Sandra Sondore-Kukule un Liepājas domnieks Jānis Vilnītis.

 

Komentāri (76)

Bebrs 20.07.2012. 17.49

Lai kā tur (ne)būtu ar to gaisu un emocijām šeit #IR pašlaik, mēs Zatleram vēl joprojām vēlam drīzu izveseļošanos. Tas ir tikai cilvēcīgi, vai ne?!

+30
-2
Atbildēt

0

Māris Diņģelis 20.07.2012. 15.47

Dārgie komentētāji, lūdzu izturieties ar cieņu! Slimību neviens neizvēlas, tā var piemeklēt ikvienu neatkarīgi no tā, cik publisks ir mūsu darbs un kādi – politiskie uzskati. Mēs par šo tēmu rakstām tāpēc, ka Zatlers ir publiska persona. Ja kādam nav pieņemami civilizētas diskusijas noteikumi, nav spiesta lieta te piedalīties. Paldies!

+30
-12
Atbildēt

17

    kristaps_drone > Māris Diņģelis 20.07.2012. 16.49

    “Te tiešām kļūst nepatīkami uzturēties, drīz vien paliksiet ar destrām un līdzīgiem.” – tas ir jauki, ka SC atbalstītājiem un citiem “demokrātiem” te kļūst nepatīkami, tas vieš nelielas cerības, ka kaut kas tomēr mainīsies uz labo pusi.

    +10
    -15
    Atbildēt

    0

    ::Vai cis :: > Māris Diņģelis 20.07.2012. 16.18

    Nekā personiska, Nellij, bet: ja tas, ko pēdējā laikā var lasīt Jūsu portālā, ir “civilizēta diskusija”, tad krietni iereibušu tirgussievu savstarpēja aplamāšanās ir Bēthovena “Oda priekam”. Es saprotu, ka piedalīšanās šādās “diskusijās” nav spiesta lieta, un turpmāk ņemšu vērā Jūsu ieteikumu. Atklanos.

    +12
    -16
    Atbildēt

    0

    to Ločmele
    Ko Jūs te lecaties, Nellij!
    Ja šo visu variet nosaukt par “civilizētu diskusiju”, tad jāsāk apšaubīt Jūsu prāta spējas.
    Jūs te tagad norādīsiet, vai ir kādam “spiesta lieta te piedalīties”? Ja esat atļāvusi kļūt portālam par trako māju un cūku kūti, tad tā ir Jūsu vaina.
    Gribot vai negribot esat kļuvusi par šīs cūku kūts direktori un te nav par ko lielīties.
    Kad nākošo reizi uzstāsieties 100. pantā un Jums kāds NA pārstāvis uzlies uz galvas, piedodiet, sūdus, kurus būs paņēmis līdz spainītī, tad neizbrīnaties un nesāciet protestēt – tas pieder pie lietas.
    To mēs visi pie TV ekrāniem uztversim kā “civilizētu diskusiju”.

    +10
    -12
    Atbildēt

    0

    mario1 > Māris Diņģelis 20.07.2012. 18.46

    Lama arī ir no tās pašas superprastuma sērijas…

    +8
    -10
    Atbildēt

    0

    to Mikijs.
    Ja pareizi sapratu, tad vairs Jūs te nesastapšu. Žēl.
    Arī man ir daudz reiz bijusi tāda doma un šo Jūsu izvēli respektēju. Es vēl palikšu un te pacīnīšos, ja mani neizmetīs.
    Protams, diskutēt šajā portālā ar tiem, kas uzdodās par īstajiem nacionāļiem un patriotiem nav iespējams. Kāpēc to līdz šim nav sapretis Dzeris49, nezinu?
    Šeit var tikai vēstīt. Šajā portālā var attaisīt durvis uz īsu brīdi, pateikt savu sakāmo un ātri, kamēr neesi apmētāts ar sūdiem, pamanīties durvis aizvērt. To dubļu, mēslu, demagoģijas un liekulības daudzums, kas nāk no komentētājiem, ir neizmērojams.
    IR portāls un tā redakcija man atgādina bārenīšus, kuriem tika atņemtas mājas( priekš sevišķi tupiem tulkoju – avīze Diena ) un kuri tika izmesti uz ielas. Smagi cīnījušies par savu jauno mītni ( IR ) un beidzot to ieguvuši, viņi uztaisīja savā mājā “atvērto durvju dienu”, ļaudami to izmantot daudziem kā ateju.
    Liekulīga ir Vienotības rupora IR politika, kas veselu gadu aprēja Zatleru, bet tagad uzmetušies par žēlotājiem. Vienkārši Vienotībai un IRam tagad ir uzdevums – neko sliktu par RP. Pašlaik, izmantojot Zatlera prombūtni, notiek mēģinājums piejaucēt RP, apaugļot ar līdzšinējās sistēmas sēklu. Ja RP nepiekritīs V piedāvājumiem par kopēju listi RD vēlēšanās, tad samazgu liešana uz RP un Zatleru atjaunosies.
    Naktī redzēju sapni.
    Lai gan Jāņi jau pagājuši, tā saucamie nacionāļi bija pulcējušies ap ugunskuru un, sadevušies rokās, līksmi svinēja Zatlera aiziešanu. Jautrība bija neizmērojama, visi meta ugunskurā līdzpaņemtus kartona tanku modelīšus un skandināja Jāņu dziesmas par savtīgumu, nodevību un neizmērojamu varaskāri.
    Starp līgotājiem bija arī Zatlera nīdēji no citām brālīgām organizācijām, tā saucamie vakara viesi, jeb viesmākslinieki.
    Vienotību pārstāvēja ZanE, kas pieklājības pēc bija piespraudusi melnu lentīti. Starp svinētājiem bija manāms slavenais Zatlernīdis Lato Lapsa. Viņš gan vairāk aktivitāti izrādīja, skraidot pie visiem ar piezīmju blociņu un prasot, vai kāds kaut ko nevar pastāstīt par Eināru.
    Tikai pa retam pie ugunskura parādījās destra un krusttēvs. Lielāko daļu laika viņi pavadīja ložņājot pa apkārtējiem krūmiem un meklējot, vai krūmos nav gadījumā noslēpies kāds pidars. Pidaru meklējumus destrai traucēja līdzi paņemtā “paraša”, kas bija paredzēta priekš “čekistu iznireļiem”.
    Nokārtoties “pa lielam” neviens uz krūmiem negāja. lno, piemēram, uztaisīja čupu blakus uguskuram un uz ZanEs aizrādījumu atbildēja, ka čupu taisījis ar izteiktu nacionālu stāju, taisnu nesaliektu muguru kā Bordānam.
    Kad Zatlera aiziešanas svinības bija pašā plaukumā un pie ugunskura skanēja dziesma ” Ardievas Valdim”, kāds līksmotājs sadzirdēja aizdomīgu troksni blakus pļaviņā. Bija dzirdama tāda kā zirga spraušļošana.
    Visi pieskrēja pie krūmiem un mēģināja saskatīt trokšņu taisītājus.
    Pat destra pameta savus pidaru meklējumus.
    Aina, ko ieraudzīja svinību dalībnieki, bija kā no pasakas. Pašā pļaviņas vidū stāvēja balts zirgs un uz to rāpās virsu SUDRABA. Grožus baltajam zirgam turēja Lembergs, kas to bija iegādājies Anglijā, bet uzrāpties uz kustoņa Sudrabai palīdzēja Urbanovičs. Sudraba labprāt pakļāvās šai procedūrai, bet vienlaicīgi arī pārprasīja, vai par zirgu Aivars ir nomaksājis PVN.
    Beigās skats bija iespaidīgs – Sudraba baltā zirgā un blakus viņai Aivars un Jānis.

    Ugunskurs vēl turpināja degt, bet mūsu svinētājiem luste bija pazudusi. Pakaušus kasīdami, viņi domīgi sāka izklīst pa mājām.

    Vot tāds man sapņojums bija, Mikij.

    +8
    -10
    Atbildēt

    0

    inesite15 > Māris Diņģelis 23.07.2012. 06.28

    Nu, nezin – me par tml. temām nepiedalās princip, bet kaut kā sanāca palasiīt :

    ” susurs to Ločmele
    Ko Jūs te lecaties, Nellij!
    Ja šo visu variet nosaukt par “civilizētu diskusiju”, tad jāsāk apšaubīt Jūsu prāta spējas.
    Jūs te tagad norādīsiet, vai ir kādam “spiesta lieta te piedalīties”? Ja esat atļāvusi kļūt portālam par trako māju un cūku kūti, tad tā ir Jūsu vaina.
    Gribot vai negribot esat kļuvusi par šīs cūku kūts direktori un te nav par ko lielīties.
    Kad nākošo reizi uzstāsieties 100. pantā un Jums kāds NA pārstāvis uzlies uz galvas, piedodiet, sūdus, kurus būs paņēmis līdz spainītī, tad neizbrīnaties un nesāciet protestēt – tas pieder pie lietas.
    To mēs visi pie TV ekrāniem uztversim kā “civilizētu diskusiju”.”
    …………….

    Vnk kā vārita biete = KĀ ES MĀKU TĀ ES MAUNU – un pēc tā 100. p. sanāk tā, ka lai nu katrs tā i dara – ja viss un visur būtu tikai no susuriem … vai “tīģeru lēcienu” realizētāju veiksmesstāstiem pierakstīts … :P

    ……………………

    O-bana !

    ” susurs to Ločmele
    Kāpēc tiek dzēsti ārā mani komentāri?
    Vai tie, Ločmeles kundze, ir Jūsu “civilizēto diskusiju noteikumi”? ”

    ………………………..

    Tam gan pievienojos – neko nevajag dzēst laukā – kad jau, tad jau :)

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > Māris Diņģelis 21.07.2012. 23.10

    Bet, tas sapnis bija ļoti interesants, tāds tīri reāls.
    ————–
    Atkal piekrītu Dzerim.
    Vienīgi pietrūkst varonīgo ABC, dzera un citu pareizo IRiešu. Tāpēc sapnis tāds paskumjš padevies. Drīzāk jau susura MURGS. Bet būs jau labi – pamodīsies,salāpīsies un ļaunie sapņi par sliktajiem nacionāļiem pagaisīs kā nebijuši…

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Toms Mincāns > Māris Diņģelis 22.07.2012. 21.15

    Poļu fanu plosīšanās laikā Liepājā aizturēti 16 cilvēki
    =========
    Tas ir normalizēts NELLIAS webkliedziens..

    0
    0
    Atbildēt

    0

    armn > Māris Diņģelis 22.07.2012. 15.59

    Varbūt ir, kas ko redakcija varētu pārdomāt. Reti ir interese ko nokomentet. Ir krietna daļa niku, kuriem nav vēlēšanās ko teikt.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > Māris Diņģelis 21.07.2012. 17.26

    …mjā….būs, laikam, jāsāk nopietni piedomāt – beidzot iestāties partijā “Vienotība”….ja kāds vēl palīdzētu sameklēt manis rakstītos komentārus, kuros slavēju “Vienotību”, varētu tos visus apkopot un varbūt pat rekomendāciju nevajadzētu…:))

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    mary75 > Māris Diņģelis 21.07.2012. 16.54

    Principā, tā jau ir, nekāda diskusija visam, kam sakars ar politiku vai kādām nacionalām lietām te galīgi nesanāk, katrs izsaka savu sakāmo, pie kam bieži vien nevis par tēmu, bet, par komentētāju, un tas arī viss.
    Un citas tēmas, ne mazāk svarīgas, šeit, izskatās, vispār maz kuru intersē, tur komentāru tikpat kā nav.
    Iesākumā tas portāls bija daudz sakarīgāks, tagad tiešām pārvērties par miskasti, visi sakarīgākie pamazām aiziet projām, toties pilns ar tiem, kam galvenais tā “taisnā mugura”, smadzenes nav obligātas.
    Un tur nu arī liela Ir redakcijas vaina, portālam saviem noteikumiem ir jābūt, viedoklis katram drīkst būt jebkāds, bet, atklātas rupjības, uzbraucieni komentētājiem, naidīgi izteikumi, utt., kuriem ar viedokli nav nekāda sakara būtu jāfiltrē, un att. komentētāji jābano, tikai tā varētu iztīrīt šo vidi no destru, sniperu un līdzīgo spama, kas nu jau brīžam aizņem lielāko daļu, un kaut cik pacelt to diskusiju līmeni.
    Vispār, jāsāk tiešām domāt, vai vērts tērēt laiku.
    Bet, tas sapnis bija ļoti interesants, tāds tīri reāls.

    +6
    -5
    Atbildēt

    0

    kkristaps > Māris Diņģelis 22.07.2012. 17.29

    Susuram: Tu savā sapnī aizmirsi pieminēt aizvēsturisku dzīvnieku lamu, kas te ieklīdis no Andu kalniem un ik pa brīdim nokrauj smaržojošu spiru čupu, lai iezīmētu bara teritoriju, un kozdams un spļaudams mēģina aizbaidīt konkurentus. Tiesa, cienījamā vecuma sakarā tie kodieni un spļāvieni sanāk visai kusli, bet tas nemazina kvēlo degsmi …
    Esmu nolēmis pamest šo miskasti, bet Tavs konentārs man iedvesa nelielu cerību, ka varbūt prognozējamā nākotnē IR redakcija tomēr ieviesīs elementāras izmaiņas savā politikā.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    to Ločmele
    Kāpēc tiek dzēsti ārā mani komentāri?
    Vai tie, Ločmeles kundze, ir Jūsu “civilizēto diskusiju noteikumi”?

    +9
    -7
    Atbildēt

    0

    dro > Māris Diņģelis 20.07.2012. 19.48

    susurs. Ar lasīšanu vien nepietiek, vajag arī saprast.

    Visu cieņu Nellijai Ločmelei, kura aicina uz civilizētu diskusiju. Manuprāt tie, kuri visvairāk šobrīd sašutuši, paši arī visvairāk grākojuši, rupji oponentus gānīdami. Visi vēl Zatleram izveseļošanos.
    Princips, ko šeit cenšas piemērot Zatlera fani – tikai labu vai neko attiecas uz mirušajiem, bet Zatlers, esmu pārliecināts, vēl dzīvos ilgi un laimīgi, bet kritiku par saviem apšaubamajiem politiskajiem lēmumiem būs spiests klausīties ne vienu vien gadu desmitu.

    +13
    -11
    Atbildēt

    0

    dro > Māris Diņģelis 20.07.2012. 16.38

    Mikijs. Tiešām amizanti, ka cilvēks ar šindera valodu, kurš oponentus sauc par mēslu vabolēm , kļuvis tik jūtīgs kā augstdzimušu jaunkundžu institūta audzēkne:) Neesmu ievērojis, ka tu bez lamām būtu spējis izteikt arī kādu vērā ņemamu domu. Atā, atā, Mikij!:)

    +15
    -11
    Atbildēt

    0

    mary75 > Māris Diņģelis 20.07.2012. 16.21

    Te tiešām kļūst nepatīkami uzturēties, drīz vien paliksiet ar destrām un līdzīgiem.

    +17
    -13
    Atbildēt

    0

    Normunds > Māris Diņģelis 20.07.2012. 19.36

    Nezinu, es te tomēr redzu, ka vairums komentētaju pret Zatleru kā slimnieku izturas ar iejūtību, kā pieklājas.
    Jā, Zatlers ir publiska personība, bet vai tāpēc jāslavē vai jāpieņem vai arī jāklusē par viņa daudziem, ļoti daudziem nepieņemamo darbību un mazsaprotamiem, pretrunīgajiem politiskajiem uzskatiem (principiem).
    Ja tos nedrīkst pieminēt, tad arī jāpasaka, ka šobrīd Zatlers nav publiska, bet vienkārši slima privātpersona – valsts eksprezidents. Tad jau arī nekādu indīgu komentāru nebūtu.

    +14
    -10
    Atbildēt

    0

piziks 20.07.2012. 19.02

Jaunas latvju bāleliņu politiskās izklaides? Dejas pa slimniekiem? Kurš stiprāk slimam iespers, tas labāk dancātājs(, kamēr pats vesels)?!

Uz apstāšanos te kādu aicināt laikam jau bezcerīgi.

+21
-12
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu