TVNET" iegādājas trešo lielāko krievu ziņu portālu "NovoNews.lv • IR.lv

TVNET” iegādājas trešo lielāko krievu ziņu portālu “NovoNews.lv

9
Ekrānšāviņš no TVnet.lv.

Paziņo, ka vēlas kļūt par tirgus līderiem 

Skandināvu mediju koncerna “Schibsted” sastāvā esošais interneta portāls “TVNET” iegādājies trešo lielāko krievu valodā strādājošo ziņu portālu “NovoNews.lv”, aģentūrai BNS pavēstīja “TVNET” galvenā redaktore Zita Lunde.

Viņa sacīja, ka portāls “TVNET” apvienos “rusTVNET” un “NovoNews” redakcijas, tādējādi izveidojot spēcīgu komandu.

“”TVNET” mērķis, apvienojot otro un trešo lielāko krievu portālu Latvijā, ir kļūt par tirgus līderi. Jau tuvākajā laikā abu portālu lasītājus gaida saturiskas un vizuālas izmaiņas, taču saglabājot jau lasītāju iemīļotās portālu tradīcijas,” norādīja Lunde.

Atsaucoties uz pētījumu kompānijas “Gemius” šā gada septembra datiem, viņa informēja, ka “rusTVNET” pēdējā gada laikā auditoriju ir palielinājis par 70%, sasniedzot 250 265 unikālos apmeklētājus mēnesī, savukārt portāla “NovoNews” mēneša auditorija ir 107 942 lasītāji mēnesī.

“TVNET” dibināts 2001.gadā un ir otrs lielākais interneta portāls Latvijā, kuru ik mēnesi apmeklē vairāk nekā 530 tūkstoši unikālo lietotāju.

Interneta portāls “TVNET” pagājušajā gadā strādāja ar 558,7 tūkstošu latu apgrozījumu, kas ir par 4,5% vairāk, salīdzinot ar gadu iepriekš, savukārt tā zaudējumi pieauga 2,7 reizes – līdz 218,1 tūkstotim latu, liecina datubāzē “Lursoft” publicētais finanšu pārskats.

Jau ziņots, ka par “TVNET” īpašnieku marta vidū kļuva “Schibsted Baltics”, kurš pieder “Eesti Meedia”, kas savukārt iekļaujas Norvēģijas mediju grupā “Schibsted”. Līdz tam uzņēmuma vienīgais īpašnieks bija Britu Virdžīnu salās reģistrētais “Kingfisher Universal Limited”.

 

Komentāri (9)

alexander 10.11.2011. 19.02

Laba ziņa, kas ļauj cerēt uz neitrāla un kvalitatīva ziņu avota izveidošanos, kas ir ļoti un jau sen vajadzīgs tieši krievu valodā runājošai sabiedrībai.

+6
0
Atbildēt

0

Aldīna 10.11.2011. 18.45

“Tvnet” pēc pārdošanas ir kļuvis krietni sakarīgāks un ir palicis par labāko ziņu portālu apsteidzot, “Delfus” un “Apollo”. Ceru, ka arī krieviem parādīsies kāds sakarīgs mēdijs, bet kā jau te analītiķi secināja problēmas ir ar krievvalodīgo domāšanas veidu, viņu saskalotajām smadzenēm!

+7
-1
Atbildēt

1

    Una Grinberga > Aldīna 10.11.2011. 20.15

    Apollo vēl joprojām izskatās pēc lablatviešu rupora!

    +4
    0
    Atbildēt

    0

dro 10.11.2011. 19.25

…”rusTVNET” pēdējā gada laikā auditoriju ir palielinājis par 70%, sasniedzot 250 265 unikālos apmeklētājus mēnesī
__________________
Neticami, ka uz krievvalodīgo auditoriju spēja iedarboties tik trulas reklāmas:)

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu