Šovakar "Arēnā Rīga" grupas "Thirty Seconds to Mars" koncerts • IR.lv

Šovakar “Arēnā Rīga” grupas “Thirty Seconds to Mars” koncerts

25

Biļetes uz šāvakara koncertu vēl nopērkamas Biļešu servisa kasēs un internetā

Thirty Seconds to Mars Latvijā ieradusies sava jaunākā albuma atbalsta turnejas  Closer To The Edge Tour laikā, raksta aģentūru LETA. Ieeja uz koncertu skatītājiem būs atvērtā no plkst.18, bet plkst.19.30 uz skatuves uzstāsies koncerta iesildītāji – grupa TV OFF no Somijas. 

Grupas Thirty Seconds to Mars uzstāšanās Baltijas reģionā ir sen gaidīts notikums, par ko jau iepriekš liecināja 12 000 pārdoto biļešu uz grupas koncertu Tallinas Dziesmu svētku estrādē šā gada vasarā.

Thirty Seconds to Mars izdevuši trīs studijas albumus, kas visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 3,5 miljonos eksemplāru. Kopš albuma A Beautiful Lie izdošanas 2005.gadā, grupa ir sniegusi vairāk nekā 500 šovus visā pasaulē, ieskaitot uzstāšanos tādos festivālos kā Lollapalooza ASV, Pinkpop Nīderlandē, Download un Give It a Name Lielbritānijā, Rock Am Ring/Rock Im Park Vācijā, kā arī Summer Sonic Japānā. 

Savukārt koncerta iesildītāji – somu grupa TV OFF – līdz šim laidusi klajā vienu studijas albumu, bet drīzumā tiks izdots jau jaunākais grupas albums. Grupa uzstājusies daudzviet Eiropā, tostarp The Great Escape Festival 2009 festivālā Londonā, mūzikas un izklaides izstādē Popkomm Berlīnē. Mūziķu apvienība ieguvusi pozitīvas atsauksmes Anglijas populārākajā mūzikas industrijas interneta izdevumā Record Of The Day un radiostacijā BBC Radio 6Music.

Biļetes cena no Ls 20 līdz Ls 35. Biļetes nopērkamas Bilesuserviss.lv

Komentāri (25)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu