Koalīcijas veidotāju purva dziesma • IR.lv

Koalīcijas veidotāju purva dziesma

43
Foto: Evija Trifanova, LETA
Mikus&ZeltaCaunas

Sarkanas līnijas apkārt purvam savilktas… jeb daltonisma uzvara…

Nedēļas nogalē bijām purvā – dzērvenēs. Dzērvenes ir dižciltīgas ogas, tāpēc tām ir tiesības parasto cilvēku vazāt pa purvu. Kājas sabridām, bet kaut ko savācām, ziemā laikam neslimosim.

Vakarā peldinot dzērvenes degvīnā (alkohola lietošana ir kaitīga veselībai!) un kājas siltā ūdenī, aizrunājāmies līdz politikai. Savilkām paralēles. Valdība mums tovakar likās kā dzērvene – smuka, dižciltīga un it kā rūpējas par veselību. Un lai izveidotu labu valdību, pēc analoģijas, ir jādodas purvā. Tur arī trīs nedēļas laikam bija valdības veidotāji. Bet nu dzērvene ir no purva iznesta. Iznesta bez tanku līdzdalības. Oga ir sarkana, bet ne tik sarkana, kā dažs cerēja.

Cerot, ka purva bridēji purvā atgriezties neplāno,

Ar cieņu vienmēr Jūsu

Mikus&ZeltaCaunas

P.S. Pēc neoficiālas informācijas, Valsts prezidenta kanceleja izsludinājusi konkursu vieglā auto iegādei. Konkursa nolikumā minēto prasību sarakstā, ņemot par paraugu Ogres slimnīcu, ir stobrs, iespēja iekāpt automašīnā tikai pa jumta lūku, zaļa krāsa… Pēc koalīcijas izveidošanas iepirkuma procedūra apturēta.

 

Komentāri (43)

dro 11.10.2011. 11.27

…šādai koalīcijai, kuru veidotu Zatlera Reformu partija, Vienotība un Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK, nebūs ilga perspektīva un rīcībspējīga…
N.Ušakovs kritizēja ZRP līderi Valdi Zatleru, kura viedoklis esot nenoturīgs: “Zatlera Reformu partijai, lai mainītu viedokli, nevajag nekādus tankus, to var nopirkt ar vienu ministra portfeli,” sacīja N.Ušakovs.
______________________
Nu, Valdi, saņem tagad no visām pusēm pēc pilnas programmas! Interesanti, kadēļ pēc Ušakova domām ZRP + SC koalīcija būtu lemtspējīgāka? Vai tikai ne tādēļ, ka to atbalstītu ZZS no opozīcijas? Manuprāt ZZS atbalsts SC būs arī tagad, bet, ja sāksies ierastā cūkošanas, tad būs vajadzīgas vēl vienas ārkārtas vēlēšanas, pēc kurām pazudīs ZRP, bet ZZS kļūs par sīkpartiju.

+6
0
Atbildēt

0

dro 11.10.2011. 11.14

Zatlera reformu partija (ZRP) nevarēja pieļaut, ka, tai paliekot opozīcijā, tiktu izveidota mazākuma valdība ar Aivara Lemberga kontrolēto Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), tādēļ koalīcijā ar Vienotību un Nacionālo apvienību tā centīsies realizēt solītās reformas un “darīt visu, lai tas tā nebūtu” attiecībā uz oligarhu ietekmi valdībā un Saeimā. Tāds bija eksprezidenta Valda Zatlera pamatojums…
___________________________________
Nu ne jau tādēļ, Zatlera kungs, bet novērtējis sava un Urbanoviča “voiska” rindas saprata, ka paša partijā jau viens otrs lūr uz krūmiem, un, šito skādi”! – pie labākas vēlēšanās nevar atrast savā kompānijā tos reformu realizētājus!:)

+5
-1
Atbildēt

2

    Ilziiiic > dro 11.10.2011. 15.25

    ->> Bet
    toties Vienotība pēc pagājušām vēlēšanām tika zākāta par Temīdu.
    vai tā?
    un vai uzskaitīt iemeslus tautas mīlestībai un reizes, cik Vienotība demonstrējusi saskanīgas domas-vārdus-darbus?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    austrisv > dro 11.10.2011. 11.24

    bet mums jau tagad ir darīšanas ar zatleru, kurš par laimi parādīja, ka ir melis. Tātad nevar uzticēties nevienam viņa vārdam. Nekas, vērtēsim pēc darbiem, kā jau vienmēr.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

Pēterītis 11.10.2011. 07.54

Apsveicu visus ar precīzo trāpijumu. Tanks sašauts, ekipāža dzīva. Tikai Krievija kaujās sķaida miljonus. Mūsu pārāk maz, lai to atļautos

+4
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu