Linda Mūrniece strādās izdevniecībā "Rīgas Viļņi" • IR.lv

Linda Mūrniece strādās izdevniecībā “Rīgas Viļņi”

23
Linda Mūrniece. Foto: Ieva Čīka, LETA

Simsone: viņai būs atbildība par jauniem izdevniecības projektiem

Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece no 8.septembra sāks strādāt izdevniecībā “Rīgas Viļņi”, aģentūrai LETA apstiprināja SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” valdes priekšsēdētāja Aija Simsone.

Viņa norādīja, ka Mūrniece esot pieņēmusi piedāvājumu “pievienoties izdevniecības augstākā menedžmenta komandai”. Sākotnēji bijusī iekšlietu ministre izdevniecībā pildīšot galvenā redaktora Aiņa Saulīša vietnieces pienākumus, taču viņas amats vēl varētu tikt mainīts atkarībā no tālākiem viņas pienākumiem.

Sākot darbu, Mūrniecei tiks uzticēta atbildība par dažādu jaunu izdevniecības projektu izveidi un esošo attīstību, bet precīzāki viņas pienākumi būs zināmi mēneša laikā, pastāstīja Simsone.

Izdevniecības vadītāja Mūrnieci vērtē kā augsta līmeņa profesionāli, tāpēc viņa prognozē, ka bijusī iekšlietu ministre būs veiksmīgs papildinājums “Rīgas viļņu” komandai. “Man ir prieks, ka viņa atgriežas mediju vidē,” sacīja Simsone.

Ar pašu Mūrnieci aģentūrai LETA neizdevās sazināties, taču vēl pagājušajā nedēļā viņa nevēlējās komentēt savas izredzes tikt pieņemtai darbā izdevniecībā “Rīgas Viļņi”.

Kā ziņots, 6.jūnijā Mūrniece aizvadīja pēdējo dienu iekšlietu ministres amatā, kurā viņa strādāja kopš 2009.gada marta, kad darbu sāka Valda Dombrovska (Vienotība) pirmā valdība. Promejot Mūrniece atzina, ka ir noslēdzies svarīgs posms viņas dzīvē, kas bijis piepildīts ar dažādiem notikumiem, lēmumiem, pozitīvām un ne tik pozitīvām emocijām, bet, pats svarīgākais, ar cilvēkiem, kuri viņai bijuši līdzās.

Līdz ar Mūrnieces aiziešanu no amata iekšlietu ministra pienākumi valdībā tika uzticēti tieslietu ministram Aigaram Štokenbergam (Vienotība). Mūrniece tikmēr nekur nestrādāja, taču viņa meklēja darbu.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, 1988.gadā Mūrniece beigusi Jūrmalas 1.vidusskolu, bet 1995.gadā absolvējusi Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultātes Komunikācijas un žurnālistikas nodaļu, iegūdama sociālo zinātņu bakalaura grādu komunikāciju specialitātē.

Uzņēmums “Rīgas Viļņi” ir dibināts 1997.gadā, un patlaban izdevniecība izdod 12 žurnālus latviešu un krievu valodā.

 

Komentāri (23)

kristaps_drone 06.09.2011. 09.42

“”Man ir prieks, ka viņa atgriežas mediju vidē,”” – vai tad viņa bija kādreiz mēdiju vidē? Bet vispār, liekas, ka šai izdevniecībai sevišķi spoži neklājas, un ja tai vēl pievienojas tik “vērtīgi” kadri, kā Muižniece, tad baltas dienas šo izdevniecību negaida…

+2
0
Atbildēt

0

Melnais 06.09.2011. 11.13

Nespēju iedomāties, kā viņa sastrādāsies ar Simsoni…

0
0
Atbildēt

0

janazakovica 06.09.2011. 10.40

ieguva bakalaura gradu zurnalistikaa un aizgaja stradat par policisti..nebija slikta ministre.. centaas..bet launie mediji nomaseja..

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu