Hipnotisks valsis ar hūti • IR.lv

Hipnotisks valsis ar hūti

13
Foto: Jana Kudrjavceva, F64
Mikus&ZeltaCaunas

Ja neskati vīru no cepures (hūtes), tad kā rīkoties ar ZZS listi?

Neliegsimies, sākot darboties pie šīs dziesmas, bija kārdinājums nodoties oligarhu spārdīšanai, ļaujoties kolektīvajai apziņai, ka ir kaut kādi viņi, kas mums visu ir izčakarējuši. Taču, kā saka, lai pirmais akmeni met tas, kurš ir samaksājis visus nodokļus, nekad nav melojis un/vai devis kukuli ceļu policistam, saņemot kredītu bankai vienmēr sniedzis patiesu informāciju par saviem ienākumiem, nedzen kandžu, utt. Respektīvi, atstājām akmeni pie sevis.

Par pašu ZZS programmu – no līdz šim apskatītajām divām (skatīt dziesmu par Nacionālo apvienību) šī mūs iedvesmoja mazāk. Šitai kūkai (programmai) nav rozīnītes vai kādas izmērāmas konkrētības. Tāda idilliska migla virs kaimiņu pļavas vai,  runājot šlāgermūzikas terminoloģijā, dziesma vidējā tempā par rudeni, sauli un cerību par plaukstošu dāliju dobi zem tēva mājas loga. Dziesma par neko, bet lipīga, neliek domāt, sevišķi piemērota vidējās un vecākās paaudzes deju kolektīvu vajadzībām.

Bet tas tīri par emocionāli inspiratīvo ZSS programmas ietekmi. Cienījamie vēlētāji, gribam jums atgādināt, ka partiju programmām ir nepieciešama skrupuloza un pragmatiska pieeja! Dziesmas tekstā pārsvarā iekļauti precīzi citāti, kas balstīti vēlmē sagabāt zināmu objektivitāti.

Ar pilnu ZSS un citu patiju programmām aicinām iepazīties CVK mājaslapā vai kur citur internetā.

Turpinot urbt partiju programmas –

Ar cieņu, vienmēr Jūsu
Mikus&ZeltaCaunas

Komentāri (13)

RaivoLeimanen 29.08.2011. 08.32

Jūsu humors, zēni, ir par smalku, baidos- jūs nesapratīs/pārpratīs! Tomēr ar mietu vajadzēja!

+14
-1
Atbildēt

0

Iveta Tomsone 29.08.2011. 10.07

Nožēlojams raksts, nožēlojams viedoklis.
Tas propogandē morālo relatīvismu, aicinot nediferencēt pārkāpumus pret sirdsapziņu, pret likumu, pret cilvēcību.

Nevar attaisnot slepkavu, ar tēzi “kurš gan bērnībā nav rāvis mušām spārnus”.

Nevar attaisnot kukuļņēmēju, kurš ņem MILJONUS un izšķiež DESMITIEM MILJONUS valsts naudas ar to, ka “arī mēs esam devuši piecīti policistam”.

Nevar attaisnot noziedziniekus, kas NOZAGUŠI VALSTI ar tēzi “visi jau reiz esam zaguši ābolus”.

Bet tieši ar to nodarbojas narkokonsultanti Liepnieki, caurbirušie fotogrāfi Kurmīši (Bendix Mārcis?) un citi PLL un Zaļo Zagļu labā strādājošie smadzeņu skalotāji. Un cik dīvaini redzēt, ka arī IR lappusēs iemaldās pa šādam viedoklim.

+14
-2
Atbildēt

0

raimondsb_mail_lv 29.08.2011. 14.38

Ja salīdzina ZZS programmu ar lētu šlāgerdziesmu, tad ir vēl viena lieta, kas līdzīga abām – jau dzirdot pirmās taktis, vari apmēram uzminēt kā dziesma attīstīsies un beigsies. Trūkst harmonija un muzikālās domas dažādība. Bet tas nekas, jo nupat Lemberga galmā uzradies talantīgais komponists I. Kalniņš, kas var to lietu pacelt daudz augstākā un kvalitatīvākā līmenī. Pieredze skaņradim ir, jo savulaik jau sacerējis slavas dziesmu citam kriminālnoziedzniekam – Ļeņinam. Visi kādreiz klausījāmies Dziesmu svētkos dziesmu Ļeņinam ( asni saknes akmenī dzen..). Ar ļoti kvalitatīvu mūziku un labu tekstu, komponists slavināja vienu no lielākajiem pagājušā gadsimta noziedzniekiem, kam rokas līdz elkoņiem asinīs.
Lemberga galmā trūkst vēl laba mākslinieka, kas varētu iemūžināt vadoni uz audekla. Jau domās redzu nosaukumus nākamajām gleznām – ” Lembergs un zemnieki “, ” Ventspilnieki raksta vēstuli Aivaram “, ” Sorosa gals ” un abstrakcija ” Grīnberga kodi “.
Jau sen vairs neskatos un neklausos partiju programmās un dziesmās. Daudz svarīgāk man ir, kas šis dziesmas izpilda un kas stāv aiz izpildītājiem.

+8
0
Atbildēt

1

    raimonds_bossltd > raimondsb_mail_lv 29.08.2011. 21.58

    to Skumjais Bruņinieks
    “Ļeņinam” bija patriotisks darbs, kura galā divas reizes noskanēja “Ļēēēēņins”. Tā bija visīstākā ņirgāšanās par okupācijas režīmu, ko deģenerāti – komuņagas ar savām nodzertām smadzenēm pat nespēja saprast.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu