Riekstiņš atsakās no Saeimas deputāta mandāta • IR.lv

Riekstiņš atsakās no Saeimas deputāta mandāta

13
Māris Riekstiņš, Foto: Andrejs Terentjevs, F64
Indra Sprance

Saeimā turpmāk būs trīs Andri Bērziņi

Latvijas vēstnieks NATO Māris Riekstiņš (TP) nolēmis atteikties īslaicīgi aizvietot bērna kopšanas atvaļinājumā ejošo deputāti Inesi Šleseri (PLL), līdz ar to drīzumā Saeimā darbu varētu uzsākt nākamais šī saraksta deputāts – ekspremjers, ilggadējs Saeimas deputāts un bijušais Rīgas mērs Andris Bērziņš (PLL).

Riekstiņš Ir.lv atzina, ka atteiksies no iespējas iegūt mandātu uz laiku, kamēr Šlesere būs bērna kopšanas atvaļinājumā, jo neesot skaidrības, uz cik ilgu laiku tas būtu. “Ja būtu iespēja saņemt mandātu līdz šīs Saeimas sasaukuma beigām, tad es to apsvērtu, bet šobrīd esmu uzņēmies nozīmīgus pienākumus, kas ir jāpaveic, ” pauda Riekstiņš.

Savukārt Andris Bērziņš Ir.lv apliecināja, ka ir gatavs nākt strādāt uz Saeimu Šleseres vietā. “Ja Riekstiņš atsakās, par ko es vēl neesmu informēts, tad es, protams, piekritīšu, ” sacīja Bērziņš.

Līdz ar Bērziņa atgriešanos Saeimā būs trīs Andri Bērziņi – divi no Zaļo un Zemnieku savienības, bet viens no PLL. ZZS Andru Bērziņu atšķiršanai līdz šim tika izmantoti viņu sarakstu vārdi, proti, eksbaņķieris ir no Vidzemes, bet Bērnu fonda vadītājs no Zemgales.

 

Komentāri (13)

austrisv 05.04.2011. 18.46

Uh, re, kā Šlesers pilda ģimenes vairošanās funkcijas. Tur viņš meistars un māju kādu jūrmalā ceļ tur tad arī varēs dzīvot daudzbērnu Šleseru ģimene.

+5
-1
Atbildēt

1

    qxamo > austrisv 05.04.2011. 19.41

    Nu, vismaz kāds var atļauties.

    0
    0
    Atbildēt

    0

::Vai cis :: 06.04.2011. 05.51

Attiecībā uz Riekstiņu abas alternatīvas vispār nav salīdzināmas: vai nu Latvijas vēstnieks NATO, vai arī viens no 8 lūzeriem Saeimā ar TP piederības kauna zīmi pierē.

+3
0
Atbildēt

0

astra_ozo 05.04.2011. 23.53

Vai tiešām dzemdību atvaļinājums jāsauc par dekrēta atvaļinājumu? Tas ir Godmaņa dekrēts vai Birkava? Kad Latvijas Republikā beidza pieņemt dekrētus?

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu