Dombrovskis: turpmāk viedokļi ar ZZS tiks saskaņoti • IR.lv

Dombrovskis: turpmāk viedokļi ar ZZS tiks saskaņoti

24
Valdības vadītājs Valdis Dombrovskis, foto: Kaspars Krafts/f64
Indra Sprance

Koalīcijas sanāksmē vienojas pirms publiskiem paziņojumiems savtarpēji vienoties

Premjers Valdis Dombrovskis (JL, "Vienotība") pirmdien koalīcijas sanāksmē, tiekoties ar Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pārstāvjiem, vienojies turpmāk pirms publiskiem paziņojumiem par atbalstu vienai vai otrai amatpersonai savtarpēji vienoties.

To žurnālistiem pēc koalīcijas sanāksmes paziņoja premjers. Kā norādīja Dombrovskis, tiks diskutēts, vai nepieciešami grozījumi koalīcijas līgumam, taču šī vienošanās jau ir atspoguļota arī sadarbības padomes protokolā.

Savukārt ZZS priekšsēdētājs Raimonds Vējonis Ir.lv sacīja, ka par koalīcijas līguma grozījumiem var diskutēt, taču tad ir jāredz iespējamais grozījumu modelis. Pēc viņa domām, nekā slikta nebūtu, ja koalīcijas partneri pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas saskaņotu viedokļus.

Jau vēstīts, ka Saeima ceturtdien ar opozīcijas un ZZS atbalstu tiesībsarga amatā apstiprināja "Saskaņas centra" virzīto kandidātu tiesībsarga amatam – līdzšinējo "Rīgas slimokases" likvidatoru Juri Jansonu.

Komentāri (24)

Una Grinberga 07.03.2011. 16.53

Savukārt ZZS priekšsēdētājs Raimonds Vējonis Ir.lv sacīja, ka par koalīcijas līguma grozījumiem var diskutēt, taču tad ir jāredz iespējamais grozījumu modelis.
—-
Tipiska ZZS rīcība – uztaisiet un mēs pateiksim vai ir ok vai nav! Un šitā visu laiku! Vilk, uztaisi budžetu un mēs pateiksim, vai ir ok vai nav! Valdi, piedāvā tiesībsarga kandidātu un mēs pateiksim, vai ir ok vai nav. Valdi sagatavo reformas izglītībā un veselībā un mēs pateiksim, vai ir ok vai nav! ….. Ļoti profesionāli!… Kaut gan kāda starpība – tāpat gala vārdu saka Puzes hercogs.

+16
-1
Atbildēt

0

garausiitis 07.03.2011. 16.47

Parādīja viens otram zobus ,parūca un saprata, ka laikam nav ko lekties, jo paši sevi nostāda par muļķiem.

+8
-1
Atbildēt

0

mxblack 08.03.2011. 09.35

Tas skan pārāk nenopietni. Mēs visi jau sen esam pārliecinājušies ka Lembergam interesē tikai Ventspils un Puzes muižas uzplaukums, bet pārējā valsts viņam ir kā cirsma, kurā gūt līdzekļus savu plānu īstenošanai. Viņš liekas nekad nesapratīs, ka iznīcinot valsti kopumā arī Ventspils nevarēs pastavēt, bet Puzes muiža būs vientuļa sala tuksnesī. Šī valsts ir vienota ekosistēma, un sagraujot visniecīgāko tās daļu, tā vairs nevar normāli funkcionēt. Vismaz Vējonim kā biologam jau nu to vajadzētu saprast, bet ne atbalstīt Lemberga murgus. Diemžēl arī šī koalīcija nekad nebūs stabīla ar tādu ZZS bossu pie stūres, jo ne jau visi tajā ir izkūkojuši prātu un dzīvo ar platīna āķi lūpā.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu