Cer uz konstruktīvu PLL darbu opozīcijā • IR.lv

Cer uz konstruktīvu PLL darbu opozīcijā

55
Raitis Plauks, F64
Indra Sprance

Ulmanis sola būt skarbs, ja valdība rīkosies PLL nepieņemami

Premjers Valdis Dombrovskis (“Vienotība”) cer, ka opozīcijā esošās apvienības “Par labu Latviju” (PLL) deputāti strādās “konstruktīvi un bez obstrukcijas”. To pēc tikšanā ar PLL priekšsēdētāju Gunti Ulmani un Tautas partijas valdes locekli Māri Riekstiņu žurnālistiem sacīja premjers.

Kā norādīja Dombrovskis, ar PLL saskan viedokļi ārlietu, integrācijas un aizsardzības jautājumos, tajā skaitā arī jautājumā par Latvijas misiju Afganistānā, līdz ar to šajos jautājumos politiskie spēki varētu sadarboties.

Ulmanis žurnālistiem stāstīja, ka ir nācis nopietni strādāt 10.Saeimā un visas pozitīvās valdības iniciatīvas no PLL puses tikšot atbalstītas. Savukārt gadījumā, ja valdība plānošot samazināt pensijas, paaugstināt samazinātās pievienotās vērtības nodokļa likmes vai neveiks valsts pārvaldes reformas, tad valdība varot gaidīt “skarbu reakciju”.
Premjers trešdien atkārtoti apliecināja, ka jauno valdību, visticamāk, veidos trīs politiskie spēki – “Vienotība”, Zaļo un Zemnieku savienība, kā arī “Visu Latvijai!”- “Tēvzemei un brīvībai”/LNNK.

Savukārt Riekstiņš uz ir.lv jautājumu, kādēļ sarunās TP pārstāvēja cilvēks, kurš, visticamāk, nebūs ievēlēts arī 10.Saeimā un uz sarunām nav atnācis TP priekšsēdētājs Andris Šķēle, atbildēja, ka “tāds ir PLL valdes lēmums.” Pēc Riekstiņa teiktā, saruna bijusi formāla.

10.Saeimas vēlēšanās PLL ieguva astoņas deputātu vietas.

 

Komentāri (55)

mincitis888 06.10.2010. 13.59

Laikam jau citur ir sākušās “svarīgākas” sarunas, kur tiek dalīti Dombrovska valdībai paredzētie sprunguļi !
Mega zagļi pat gatavi dancot pēc sarkano punduru stabules!:(
Nekas, lai tik pamēģina, cilvēki sados pa nagiem šiem Latvijas valsts nodevējiem!

+31
0
Atbildēt

0

Aivars Krauklis 06.10.2010. 13.53

Tātad atklāti pasaka, nāk parunāt, nevis “uz sarunām”. Diezgan loģiski, mākoņtēvs jau kuro dienu izskatās kā sabraukts ezītis. Būs sapratis, ka bazars po poņjaķijam nesanāks,vismaz pagaidām, bet nopietnās sarunās vienkārši nav, ko teikt.

+28
0
Atbildēt

0

mxblack 06.10.2010. 14.05

Vai PLL gadījumā nav sociālistiska partija ar galēji kreisu ievirzi? Spriežot pēc viņu pieteiktajām sarunu tēmām tā izskatās. Bet viņi taču sevui dēvēja par uzņēmēju un ražotāju partiju. Kāpēc tad viņi neizvēlas tēmas par uzņēmējdarbības stimulēšanu un valsts politiku sattiecībā pret tiem? Vai tā rīkojas konstruktīva opozīcija? Viņi rīkojas kā kašķainas lapsas, kuras iet uz “Vienotības” mītni kasīties. “Vienotība” sargieties, ka nedabūjat kašķi arī jūs. Es jums ieteiktu pēc viņu aiziešanas veikt telpu dezinfekciju no kašķa ērcītēm.

+22
0
Atbildēt

3

    ievuliitis > mxblack 06.10.2010. 14.49

    Aizmirsi piemetināt, J. Biotop, – sev. Sadale un pārdale – sev.

    +7
    0
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > mxblack 06.10.2010. 14.57

    Betij- nu vai tad kāds taisnīgs dalītājs kādreiz sevi aizmirsis? Tas nav vienmēr jāpiemin,jo vairāk dala, jo vairāk tiek. Smalkāki ļaudis to sauc par sociāldemokrātiju,bet pie mums tam daudz sinonīmu.

    +9
    0
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > mxblack 06.10.2010. 14.37

    Par LC dažādajām transformācijām tas nav tik noteikti nosakāms, bet TP neatkarīgi no pašu muldēšanas vienmēr ir bijusi galēji kreisa partija. Kā citādi lai vērtē kompāniju, kam galvenās rūpes ir sabiedriskā labuma sadale un pārdale?

    +10
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu