Plaude-Rēlingere reģistrē preču zīmi "Par labu Latviju" • IR.lv

Plaude-Rēlingere reģistrē preču zīmi “Par labu Latviju”

19
Ieva Plaude-Rēlingere. Foto: F64

Preču zīmei niecīgas atšķirības no partiju apvienības logo 

Uzņēmēja un partiju apvienības “Par labu Latviju” (PLL) biedre Ieva Plaude-Rēlingere jūlijā Patentu valdē (PV) reģistrējusi preču zīmi, ko veido balts aplis uz sarkana apļa fona, zem kura izvietots drukātiem burtiem veidots paraksts “par labu Latviju”.

Kā liecina publikācija PV oficiālajā vēstnesī “Patenti un preču zīmes”, preču zīme attiecināta uz reklāmu, darījumu vadīšanu, uzņēmumu pārvaldīšanu un biroja darbiem.

PLL interneta mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka balts aplis uz karmīnsarkana apļa fona ar tās pašas sarkaniem drukātiem burtiem veidotu parakstu “Par labu Latviju!” veido arī PLL logo, raksta LETA.

PLL logo no Plaudes-Rēlingeres reģistrētās preču zīmes atšķiras ne tikai ar izmantotās sarkanās krāsas toni un apļu proporcijām, bet saukļa beigās lietoto izsaukuma zīmi.

PLL pirms 10.Saeimas vēlēšanām nodibināja Tautas partija un “Latvijas pirmā partija/Latvijas ceļš”. Apvienība Saeimā ieguva astoņas vietas.

 

Komentāri (19)

Ilona Auziņa 06.08.2011. 08.21

Kādreiz viena bildē apvienoja Marksu, Engelsu un Ļeņinu. Vai tajā zīmē arī vidū būs Šķēle, Lembergs un Šlesers? Ja nē tad tā preču zīme būs tikai nožēlojams pakaļdarinājums.

+3
0
Atbildēt

0

oskaar 06.08.2011. 01.19

Interesanti- kā šī preču zīme tiks izmantota?
Kolonnas preču popularizācijai, jeb
atgādinājumam vēlētājiem par to, ka savulaik bija tāda Šlesera un Šķēles partiju savienība, kura ar mokām ieguva kaut kādas vietas Saeimā?

+3
0
Atbildēt

0

Agnese Lûse 05.08.2011. 23.15

Prieks par ir.lv :)))

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu