Šlesers gatavs atkāpties no LPP/LC vadītāja vietas • IR.lv

Šlesers gatavs atkāpties no LPP/LC vadītāja vietas

20
Ainārs Šlesers. Foto: Andrejs Strokins, F64

Partijas līderis to darīšot spēcīgas konkurences gadījumā

Partijas LPP/LC kongresā 16.aprīlī paredzētajās vēlēšanās pašreizējais politiskā spēka līderis Ainārs Šlesers ir gatavs piekāpties spēcīga konkurenta priekšā, bet pietiekama atbalsta gadījumā varētu atkārtoti uzņemties šos pienākumus. To Šlesers pauda sestdien LPP/LC domes sēdē, ziņo aģentūra BNS.

Ja partijas biedru vairākums lems, ka partijai vajadzīgs jauns līderis, viņš saņemšot pašreizējā vadītāja atbalstu, apliecināja Šlesers. "Tas var notikt, bet ar vienu noteikumu – ja kandidāts būs reāls līderis, tad es labprāt ar viņu sacentīšos," sacīja politiķis, vēlreiz norādot, ka vēlēšanās noteikti kandidēs arī pats.

Šlesers paziņoja, ka politiskās apvienības "Par labu Latviju" (PLL) nākotne atkarīga no rezultātiem nākamajās vēlēšanās. Nesen ievēlētais apvienības vadītājs uzņēmējs Ivars Kalvišķis zināšot, kā uzstāt uz atbalstu rūpniecībai. Viņa kļūšana par apvienības vadītāju ir pareizs lēmums, jo uzņēmēju viedoklim ir jāparādās arvien biežāk, norādīja politiķis.

Saeimas opozīcijā esošās PLL klātbūtne ir svarīga, jo jautājumos, kas neskar politiskus uzstādījumus, ar tās pārstāvjiem labprāt konsultējas arī koalīcijas politiķi, stāstīja Saeimas deputāts, kā piemērus minot "Vienotības" frakcijas vadītāju Dzintaru Zaķi, Zaļo un zemnieku savienības pārstāvi Andri Bērziņu, u.c.
Par LPP/LC nākotni neesot šaubu – partija turpinās darboties tāpat kā līdz šim, spēcīgāk kā senāk uzstājot uz jau iepriekš deklarētajām vērtībām – ģimenes un bērnu politiku, kā arī uzņēmējdarbības veicināšanu, klāstīja Šlesers.

Viņš uzsvēra – tuvojoties pašvaldību vēlēšanām, LPP/LC meklēs sadarbības partnerus reģionālo partiju vidū, tā atbalsta arī jaunu partiju rašanos reģionos. Tas attiecoties uz biedriem, kuri nule aizgājuši no LPP/LC un vēlas radīt jaunus lokāla mēroga politiskos spēkus, piemēram, Jānis Vilnītis Liepājā vai Dainis Liepiņš Jelgavā.

Komentāri (20)

dro 26.02.2011. 14.53

Nesen ievēlētais apvienības vadītājs uzņēmējs Ivars Kalvišķis zināšot, kā uzstāt uz atbalstu rūpniecībai.
_______________________
Kalvišķis nespēja uzbūvēt Arēnu, bet tagad atjaunos rūpniecību?:))

+8
-1
Atbildēt

0

mxblack 26.02.2011. 14.41

Tā ir kartējā tukšā plātīšanās. Labāk lai viņš pastāsta par savām darbībām ar airBaltic un līgumiem personīgi ar Bertoldu. Tas tiešām būtu iteresants pastāsts.

+5
0
Atbildēt

0

ltvpanorama 26.02.2011. 18.17

šitas ir no sērijas “turi mani, turi mani, ka es viņu nenositu”…:D zema līmeņa darbinieka zema līmeņā PR..atceraties “Sīpoliņa piedzīvojumos” bija tāds Mandarīns, gatavs lēkt no skapjaugšas lejā..un visa pārējā apalaudismenga vienmēr šādā brīdī lūdzās to nedarīt..

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu