Munkevics palikšot politikā • IR.lv

Munkevics palikšot politikā

10
Andrejs Terentjevs, F64

Bijušais Jūrmalas mērs ieslodzījumā apsvēris aiziešanu no politikas, taču nedarīs to spīta dēļ

Korupcijā apsūdzētais bijušais Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics pēc apcietināšanas un cietumā pavadītā laika domājis par politikas pamešanu, taču nedarīs to spīta dēļ, pirmdien avīzē "Neatkarīgā" publicētā intervijā partijas ''Jūrmala – mūsu mājas'' politiķa pausto atreferē aģentūra BNS.

"Ilgi domāju par to, vai man vispār nenolikt deputāta mandātu un neatteikties no politikas. Jo starp cilvēkiem ir sakrājies tāds ļaunums… Cilvēki cits citu neieredz tik ļoti, ka ir gatavi parūpēties, lai oponents nokļūst cietumā. Tomēr manī pamodās spīts, tāpēc nolēmu, ka palikšu politikā. Un raksturu arī diez vai mainīšu," saka Munkevics.

Aizdomās par kukuļošanu pret viņu sākto tiesas procesu un apcietināšanu Munkevics dēvē par provokāciju – politiskās cīņas ieroci, ko organizējis bijušais partijas biedrs Māris Dzenītis, atsaucoties uz intervijā pausto, ziņo aģentūra LETA. Munkevics domā, ka Jūrmalas domes deputātei Ivetai Blauai (JL), kura norādīta kā iespējamā persona, kam kukulis piedāvāts, ar nolūku iedots diktofons, lai ierakstītu sarunu ar Munkevica līdzzinātāju Normundu Pīrantu. "Ja Blaua domā, ka esmu kaut ko piedāvājis vai devis, tas neatbilst patiesībai. Ja tas attiecas uz balsojumu par manu amatu, tas ir mēģinājums to visu sašūt kopā un mani nolikt par galveno vainīgo. Es neesmu bijis klāt, kad Pīrants ar kādu ir runājis vai kaut ko kādam devis," uzsver Munkevics.

Jau vēstīts, ka Munkevics kopā ar Pīrantu 18.maija vakarā tika aizturēti kriminālprocesā par 5000 latu kukuļa piedāvāšanu partijas "Jaunais laiks" (JL) deputātei Ivetai Blauai, lai nodrošinātu kūrortpilsētas mēram labvēlīgu rezultātu 20.maijā gaidāmajā neuzticības balsojumā. 20.maija pēcpusdienā abi aizdomās turētie tika apcietināti, bet Munkevics – arī gāzts no mēra amata. Saskaņā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja iegūtajiem pierādījumiem abi mēģinājuši nodrošināt Munkevicam labvēlīgu rezultātu balsojumā par pašvaldības vadītāja atbrīvošanu no amata, piedāvājot naudu un amatu kādam Jūrmalas domes deputātam.

Komentāri (10)

kristaps_drone 16.08.2010. 13.37

Prieks, ka cilvēki ar tādu rūdījumu – cietuma pieredzi – nolēma neaiziet no politikas un turpināt savu grūto darbu un cīņu “par labu” Latviju!

+10
0
Atbildēt

0

mary75 16.08.2010. 12.58

Un kur tad citur Latvijā blēdim palikt?
Tikai uz politiku!

+9
0
Atbildēt

0

bonbon68 16.08.2010. 12.52

Pieks PLL biedriem un dzīves uzskatiem! Tas nekas ka pilnīgs blēdis un noziedznieks.Šlosim un Šķēlem būs labs atbalsts kretīnu vidū jo par to kriminālo balagānu var nobalsot tikai pilnīgs idiots!

+7
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu