Jaunietis nospēlē naudu un inscenē savu nolaupīšanu • IR.lv

Jaunietis nospēlē naudu un inscenē savu nolaupīšanu

8
Inga Kundziņa, LETA

Kamēr māte uztraucas un policija strādā, “nolaupītais” mierīgi staigājis pa Rīgu

Rīgā piektdienas naktī aizturēts kāds jaunietis, kurš, paspēlējot naudu spēļu automātos, mātei inscenējis savu nolaupīšanu, atsaucoties uz policijas informāciju, ziņo BNS.

Piektdienas vakarā Bauskas policijā vērsusies kāda sieviete, jo no Rīgā dzīvojošā dēla mobilā tālruņa saņēmusi īsziņu par to, ka viņas atvase ir nolaupīta un tiek pieprasīta 500 latu liela izpirkuma maksa, pretējā gadījumā būšot slikti.

Rīgas reģiona kriminālpolicija šai informācijai pievērsās nopietni un iesaistīja nopietnus spēkus, lai situāciju atrisinātu. Patruļpolicijas vienība "Alfa" pie Brīvības pieminekļa it kā nolaupīto puisi pamanīja un aizturēja.

Pats 1990.gadā dzimušais jauneklis paskaidrojis, ka viņš laupīšanu inscenēja, jo vairākās spēļu zālēs bija paspēlējis vairākus simtus latu un pat bija aizņēmies no kāda radinieka naudu.

Gribējis inscenēt zādzību, bet tam aptrūcis dūšas. Tad ienācis prātā plāns par nolaupīšanu, tāpēc paša mātei sūtījis īsziņas par nolaupīšanu. Lai viss izdotos ticamāk, jauneklis pat sevi sasējis, bet apdomājies, ka tam nav jēgas. Kamēr māte turpinājusi satraukties un policija aktīvi strādājusi, puisis mierīgi staigājis pa Rīgu, līdz viņu aizturēja pie pieminekļa.

Policija tagad lems, kā tālāk rīkoties ar jaunekli.

Komentāri (8)

LAURIS 13.08.2010. 11.40

siikais urleens, latvanijas nakotne, pll elektorats.

+6
0
Atbildēt

0

dro 13.08.2010. 12.45

Malacis! Ātri apguvis labāko latviešu paņēmienus – paši lūdz SVF palīdzību un pēc tam brēc, ka Dombrovskis padevies finansu okupantiem:)

+4
0
Atbildēt

0

Evija Zauere 13.08.2010. 11.41

inscinē sakiet?

drīz te būs tādi paši gimalajiešu lāči kā visos latvju portālos.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu