Kautiņā pie Bolderājas naktskluba vairāki cietušie • IR.lv

Kautiņā pie Bolderājas naktskluba vairāki cietušie

12
Andrejs Strokins, F64

Darbā laistas beisbola nūjas un šaujamie; daži cietušie aizmukuši no slimnīcas

Pagājušajā naktī Bolderājā pie kāda naktskluba izcēlies kautiņš, kurā cietuši vairāki cilvēki, vēsta aģentūra LETA. Darbā laistas beisbola nūjas un pneimatiskie ieroči, un pēc nogādāšanas slimnīcā un apārstēšanās daži cietušie jau paguvuši aizmukt, ziņo policija.

Kā informē Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa, pagājušajā naktī ap plkst.2.30 Bolderājā pie kāda naktskluba izcēlies kautiņš starp divām iedzērušām kompānijām, kāds no karojošajām pusēm vairākas reizes izšāva no pneimatiskā ieroča ar plastmasas bumbiņām, un, iespējams, izmantoja beisbola nūjas.

Kautiņā ir vairāki cietušie, kuri aizvesti uz slimnīcu, tomēr, pēc Rekšņās rīcībā esošajām ziņām, vismaz četri no viņiem no slimnīcas jau paguvuši aizmukt. Citi pēc palīdzības saņemšanas izrakstīti. "Lietā ir daudz neskaidrību, patlaban ir sākta liecinieku aptaujāšana," norādīja Rekšņa.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Laura Bundule vēsta, ka kopumā kautiņā ir seši cietušie vecumā no 24 līdz 38 gadiem. Pirmā mediķu brigāde ieradusies četras minūtes pēc izsaukuma saņemšanas, taču tad mediķi secinājuši, ka ir daudz cietušo, tāpēc izsauktas vēl trīs brigādes.

Visi cietušie nogādāti Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā, kur mediķi cietušo stāvokli raksturoja kā vidēji smagu.

Komentāri (12)

ltvpanorama 01.08.2010. 16.09

Bolderājas nakstklubs..skan uber lepni!:D..un apmeklētāji attelā kā redzams treņņikos ..vietējie beisbola entuziasti..laikam nevarēja sarunāt pa ko, lai fano – par Bostonas Sarkanajam zeķēm vai Ņujorkas Jenkijiem:D

+7
0
Atbildēt

0

astra_ozo 01.08.2010. 17.56

Kāpēc es par to nebrīnos?

+5
0
Atbildēt

0

rozaa11 01.08.2010. 22.23

>Haris . Drīzāk jau alkahols un tā pamazāk smadzeņu.integrācija vairāk kā atruna.

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu