Koķe vairs negrib darboties aktīvajā politikā • IR.lv

Koķe vairs negrib darboties aktīvajā politikā

28
Mārtiņš Zilgalvis, F64

Koķe ir praktisks cilvēks, vēlēšanās nestartēs, skaidro partijā

Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe (ZZS) vairs nevēlas darboties aktīvajā politikā un oktobrī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās nekandidēs, atsaucotis uz ZZS Saeimas frakcijas līderi Augustu Brigmani, trešdien raksta “Latvijas Avīze”.

Brigmanis skaidro, ka Koķe ir praktisks cilvēks un viņa nav vēlējusies turpināt darbu aktīvajā politikā, tomēr tas nenozīmējot, ka ministre aiziet no partijas.

Koķe rudenī plāno atgriezties izglītības sistēmā, BNS sacīja ministres padomniece Agnese Korbe. Viņa norādīja, ka Koķe ir Latvijas Universitātes (LU) profesore un paralēli ministres darbam viņa arī pasniedz lekcijas LU, tomēr Korbe konkrēti neatbildēja, vai Koķe atgriezīs darbā LU.

“Latvijas Avīze” arī norāda, ka ZZS vēl nav oficiāli apstiprinājuši deputātu kandidātu sarakstu, jo gaida, kad savu galavārdu teiks Ventspils mērs Aivars Lembergs, kurš lēmumu par kandidēšanu pieņems pēc 20.jūlija.

Trešdien Centrālā vēlēšanu komisija sāk pieņemt deputātu kandidātu sarakstus 10.Saeimas vēlēšanām, iesniegt kandidātu sarakstus politiskie spēki varēs līdz 3.augustam.

Komentāri (28)

Silvija Adijāne 14.07.2010. 12.12

Tāpēc, ka tā ir klasiska atšķirība starp rietumu bērnu nodarbēm un šo postažu. Normālā sabiedrībā bērni nodarbojas ar dejām, sportu, pulciņiem, utt. tāpēc, ka tas viņiem sagādā prieku, nevis tāpēc, ka mūsu svētku virsvadītājiem (Šteinām un Co) sagādā prieku redzēt precīzus musturus Daugavas stadionā. Mana meita pēc 5 dienām mēģinājumu un koncertu vakar kā sekas visām noģība no konstantas dehidrācijas un otreiz viņu tur nelaidīšu.

+4
0
Atbildēt

1

IvetaKazoka 14.07.2010. 11.32

Tiešām būtu sajutusi, ka pēc “Auschwitz style” deju svētku koncerta pašai sāk pakaļa svilt? Smadzeņu tūsku dabūjušā zēna māte iesniegumu pilicijā ir iesniegusi. Voinam visas iespējas parādīt, ka spēj pacelt ko vairāk par Neo lietu vai humora bukletu dalīšanu dzērājšoferiem.

+4
-2
Atbildēt

3

    IvetaKazoka > IvetaKazoka 14.07.2010. 15.57

    Protams, ka dejos, par spīti viesiem pede… pedagogu centieniem sasniegt pretējo efektu :P Bet vārdu salikums “deju svētki” bērnam vairs nekad nesaistīsies ar kaut ko vienreizēji foršu. Un tas skumdina visvairāk. :(((

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Arija Saleda > IvetaKazoka 14.07.2010. 15.20

    Smieklīgi, ja tu to nopietni.
    Bērns kurš dejojis no 3 gadu vecuma nu vairs nekad nedejos, ha ha ha, pagaidi mēnesi

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Arija Saleda > IvetaKazoka 14.07.2010. 16.43

    Man dejotāji dziesmu svētkos atgādina makšķerniekus, kuriem pofig kāds laiks. Vienigā atšķirība, ka makšķernieki ģērbjas pēc vajadzības. Bērniem vēl papildus problēmas rada tas, ka viņi nesaprot cik svarīgi ir dzert pēc iespējas vairāk ūdeni.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

Silvija Adijāne 14.07.2010. 11.48

“Auschwitz style” ir precīzs salīdzinājums. Bērnu mocīšana Šteinas vadībā bija Uber Alles. 5 stundas saulē katru dienu par 5 minūšu iznācienu. Runā vēl, ka dejošanai ir jādod bērniem prieku…

+3
-2
Atbildēt

3

    Silvija Adijāne > Silvija Adijāne 14.07.2010. 12.39

    Tas pat nav jautājums par šiem svētkiem. Bērni pulciņos tiek regulāri šādā veidā dresēti līdz vājprātam. Kā var sagaidīt, ka 8gadīgs bērns pēc skolas 3x nedēļā spēj uzturēt aktivitāti līdz 9:30 vakarā? Tur parasti bērnus sūta bijušās dejotājas kaut kāda izdomāta goda un nepiepildītu sapņu dēļ.tas neaudzina raksturu, bet tikai bērnu riebumu pret vecākiem un deju pulciņu. Pat, ja dejot patīk.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    rebeka_muzika > Silvija Adijāne 14.07.2010. 15.31

    Biju tur kopā 1.-2.klašu grupu, secinājumi- karsts, bet pie atbilstošas darba organizācijas (daudz dzeramā ūdens, atpūta ēnā starp dejām vai mēģinājumiem, aplaistīšanās ar ūdeni) nekas krimināls. Protams, šajā vecuma grupā nebija papildus risku ar daudz alkohola un maz miega :))

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    IvetaKazoka > Silvija Adijāne 14.07.2010. 12.01

    Skatoties koncertu vienīgās izjūtas bija sāpes un bezspēcības sajūta. Mans bērns, kurš ar preku dejo jau no bērnudārza vecuma pēc ši pasākuma paziņoja, ka zārkā vīņš tos svētkus redzja. Un stulbākais ir tas, ka man nav pilņīgi neviena sakarīga argumenta ko bērnam minēt, kādēļ viņam būtu jāturpina apmeklēt deju studiju. Nespēju es acīs skatoties pateikt, ka jāmokās bija tādēļ, ka paredzēta bija prezidenta klātbūtne koncertā. Gadījumā ja konci pārceltu uz vēlāku laiku, žirafei būtu problēmas ar fotbola čempja fināla tiešraides vērošanu. Tādēļ lielie un gudrie peda… gogi nolēma, ka Periskopa ērtības ir primārās, un bērniem var uzlikt….

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu