Klementjevu soda par braukšanu reibumā • IR.lv

Klementjevu soda par braukšanu reibumā

29

Deputātam uz gadu atņemtas autovadītāja tiesības un jāmaksā 300 latu sods
Rīgas domes deputātam Jefimijam Klementjevam (SC) par sēšanos pie automašīnas stūres alkohola reibumā uz vienu gadu atņemtas vadītāja tiesības un būs jāmaksā 300 latu naudassods, vēstī aģentūra LETA.
Rīgas pašvaldībā viņam pēc statusa dienesta auto ar šoferi ikdienas lietošanai nepienākas, taču viņš tādu var saņemt iepriekš piesakoties atsevišķiem gadījumiem, domes sabiedrisko attiecību nodaļā noskaidroja Ir.lv.
Jau vēstīts, ka Rīgas domnieks Klementjevs 6.jūlija naktī pieķerts vadām auto 0,55 promiļu reibumā. Pēc notikušā Klementjevs paziņojumā presei pauda nožēlu, ka sēdies pie automašīnas stūres pēc alkohola lietošanas. "Lai arī pieļautā norma bija pārsniegta minimāli, tomēr tādā veidā esmu pārkāpis likumu un līdz ar to esmu gatavs pilnā mērā saņemt par to paredzēto sodu. Šāda rīcība nav pieļaujama, un aicinu līdzcilvēkus nekad nerīkoties līdzīgi," pavēstīja deputāts.
Klementjevs ir airētājs, ieguvis sporta pedagoga izglītību, savas sportista karjeras laikā piedalījies divās olimpiskajās spēlēs. Labāko rezultātu viņš sasniedza 2000.gada Sidnejas olimpiādē, kur kanoe sacensībās izcīnīja septīto vietu 1000 metru distancē. Pēdējos gados Klementjevs startē senioru sacensībās, pagājušajā gadā pasaules čempionātā Austrālijā ticis pie divām zelta godalgām.

.

Komentāri (29)

ilmisimo 09.07.2010. 19.46

atpūtas kompleksā “Uplandi../

Masuoņu un zorosītu centrs?

0
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu