Eksperti: zaudēta spēle, bet ne čempionāts • IR.lv

Eksperti: zaudēta spēle, bet ne čempionāts

43
Romāns Kokšarovs, F64

„Noteikti cīnīties ar Kanādu var un 30%, ka arī uzvarēt. Spēlē ar Kanādu tas nebūt nav maz,” par Latvijas izlases nākamo spēli saka žurnālists Dāvids Ernštreits

Pasaules hokeja čempionātā Vācijā arī pēc pirmā zaudējuma cīņā ar Šveices valstsvienību Latvijas izlasei joprojām ir iespējas iekļūt pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā, uzskata Ir.lv aptaujātie sporta žurnālisti.

„Sporta Avīzes” žurnālists Armands Puče, komentējot Latvijas zaudējumu Šveicei, uzsver, ka Latvijas izlase sevi parādīja tikai trešajā trešdaļā, jo pirmās divas spēles daļas kontrolēja Šveice. „Ciešā segšana no pirmās minūtes, ko Šveices izlase izdarīja pret mūsu spēlētājiem attaisnojās – uzbrukumi nesanāca. Lai arī Šveices nedarbojās tik labi uzbrukumā, tomēr individuāli bija labāki. Šis laukuma platums varēja kļūt par Latvijas izlases priekšrocību, bet kļuva par Šveices izlases piesardzības mērauklu,” rezumēja Puče. Arī Latvijas Televīzijas žurnālists Dāvids Ernštreits atzīmēja, ka Latvijas komanda pārāk vēlu uzsāka agresīvu spēli.

Vaicāts par Latvijas izlases izredzēm nākamajā spēlē pret Kanādu pirmdien, Armands Puče izteicās optimistiski: „Mēs pagājušo gadu grupu turnīrā uzvarējām Zviedriju, kāpēc mēs šogad nevarētu uzvarēt Kanādu? Tā nav tā Kanāda, no kuras vajadzētu ieskriet pagultē, jāspēlē ar pārliecību,” pauda Puče. „Redzot to kā pēdējo periodu nospēlēja, noteikti cīnīties ar Kanādu var un 30 %, ka arī uzvarēt. Spēlē ar Kanādu tas nebūt nav maz,” savukārt izteicās Ernštreits.

Esam jau vēstījuši, ka sestdien Latvijas izlase ar rezultātu 1:3 piekāpās Šveices valstsvienībai. Mūsu izlasei ir izvirzīts uzdevums iekļūt ceturtdaļfinālā. Latvijas valstsvienība pagājušā gadā pasaules čempionātā, kas notika Šveicē, izcīnīja septīto vietu, liecina LETA arhīvs.

Komentāri (43)

ivetao2007 09.05.2010. 22.15

Sešdesmit gadu kopš esmu sportā, nekad šada plātīšanās labi NAV beigusies. Spēkā vecu vecai latviēšu teiciens Pie…s bikses, izmazgā. Pa Sevastovas uzvaru redzēju materiālu daudzās plašsaziņas, bet pa šo “atkritumu meistarību”- rest of the bests = 0. Uzsveru, ka Sevastova ne tika nesaņem valsts naudu, bet to vēl uz Latviju atved. Hokejs ir tur, aiz okeana NHL. Te muļķu ķeršana un alus brūvētju bodīte. Un paņēmiens ka Ulmanim un Lipmanim ar Co nemanot ieslidināt kabatā tautas naudu. IR redakcija saņēma oficiālu materiālu cik hokejs nozog tautas naudu. Bet klusums. Kapēc?

+4
-2
Atbildēt

0

www.vecamate.lv 10.05.2010. 09.55

Mums,protams, ir labi spēlētāji, KHL un Eiropas vidusmēram, bet ja salīdzina tās pašas Šveices jau gadiem izkopto hokeja saimniecību ar Lipmana putru, tad zaude šveciešiem ir tikai loģiska.

+1
0
Atbildēt

1

    astra_ozo > www.vecamate.lv 10.05.2010. 13.39

    Lipmans nav brīnumdaris, lai nabadzīgajā Latvijā izveidotu kaut ko līdzīgu, kā Šveicē. Šveicē iekšējā čempja spēlēs ir pilnas halles. pie mums tukšas tribīnes.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Aivars Krauklis 10.05.2010. 09.00

Eksperti pareizi saka – var zaudēt pat visas spēles, bet čempionātu vinnēt. Jo zaudējumi parādās tikai uz tablo, bet vinnests – bankās. A tās, kā zināms, rezultātus nepublicē.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu