Žurnāls: Kā izmeklētāji atklāja Mārtiņa Bunkus slepkavību • IR.lv

Žurnāls: Kā izmeklētāji atklāja Mārtiņa Bunkus slepkavību

2
Par slepkavības pasūtīšanu apsūdzētais Mihails Uļmans tiesas zālē ar savu advokāti. Foto — Edmunds Brencis

Tieši pirms sešiem gadiem 30. maija rītā nošāva maksātnespējas administratoru Mārtiņu Bunku. Likumsargi ir pārliecināti, ka unikālā izmeklēšanas eksperimentā iegūti neapgāžami pierādījumi — noziegumu pasūtīja uzņēmējs Mihails Uļmans ar biznesa partnera Aleksandra Babenko atbalstu. Kā šo pasūtījuma slepkavību izdevās atklāt?

Uzvilcis cepuri un brilles, slepkava ieradās pēc nesamaksātās naudas, 110 tūkstošiem eiro. «Ko maskējies?» pajautāja uzņēmējs Aleksandrs Babenko, un abi turpināja sarunu. Vīrieši tikās firmas Mono teritorijā Katlakalna ielā, kas atrodas netālu no tirdzniecības centra Akropole. Tobrīd uzņēmējs nenojauta, ka patiesībā notiek izmeklēšanas eksperiments. Pie viņa atnākušais Viktors Krivošejs sadarbojas ar policiju, tikšanās tiek filmēta un savāktie pierādījumi novedīs uz apsūdzēto sola gan Babenko, gan viņa biznesa partneri Mihailu Uļmanu. Nākamajā dienā policija viņus aizturēja.

Vairāk lasiet žurnālā Ir šeit.

Komentāri (2)

Uldis.M42 30.05.2024. 13.37

Moišes brālis Zjama, arī krimināls tips, vairāk kā pirms 20 gadiem pazuda Vācijā un, jādomā, ka kaut kur mežā virs viņa jau ir izaudzis koks. Zamuiļa sieva toreiz visiem stāstīja, ka viņš sēžot Vācijas cietumā, cenšoties no parādniekiem savākt naudu.

0
0
Atbildēt

0

Uldis.M42 30.05.2024. 12.17

Visiem noziedzniekiem ieteiktu pārāk nepaļauties uz Vienotības un Kazlovska kriminālo jumtu, kā to darīja Vienotības juristu mafijas loceklis (poc īdišā) Bunkus, jo tas tek.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu